Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Nach 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla obrovská, ale o to hůře tento slabší filmový kousek dopadl. Přičemž samotný námět není vůbec špatný. Má zajímavou, ba inteligentní myšlenku, bohužel vybral si nejhorší možnou metodu i obsah, který z toho všeho činí sice mírný, ale přece jen podprůměr zážitek. Nicméně musím na druhou stranu říci, že kdyby nešlo o Hvězdnou pěchotu, ale o samostatný béčkový film, jenž neparticipuje na zaběhlé značce, šlo by o dílo, jenž bych minimálně ohodnotil třemi hvězdami. Takhle musím s lítostí konstatovat, že uděluji mírné mínus. 55% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak co si budeme nalhávat tenhle film jedničce nesahá ani po hmyzí kotníčky, ale jako takovej temnej malej bráška to neurazí. Jak film plynne, atmosféra houstne a na konci už je to opravdu brutální vybíjená a já se překvapivě bavil. Erotiku si zde také užijete takže si to shrneme. Pokud máte rádi nízkorozpočtové sci-fi horory, kde se sexuje, stříkají litry krve a nakonec už lítají ruce, nohy, hlavy, střeva a postavy padají jak mouchy po zásahu repelentem tak se budete bavit. Jen musíte překousnout, že s jedničkou to má společné asi jen to téma. ()

Reklama

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Má to sice nálepku Starship Troopers - Hvězdná pěchota, ale společné to má pouze známé pěchotní brouky. Netušil jsem, že to může být tak strašné. Čekal jsem minimum, ale i přesto to dokázalo velmi zapůsobit ještě hůře. Richard Burgi se sem sice hodí, ale radši bych ho viděl po boku Johna Rica. Ti herci byli taktéž obzvláště před srdečním selháním a ty podrthly ještě trapné dialogy o ničem. Je to televizní film, ale to už se radši podívám na nějaký český Tv film a budu určitě spokojen více. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Oproti prvému dielu išla kvalita až nehorázne dole, s tým vcelku kvalitným prístupom Paula Verhoevena to má pramálo spoločného. Starship Troopers 2 je dosť nelogický, plný chýb a evidentne trpel nedostatkom rozumu (aj na B film je to málo). Herecké výkony skoro žiadne, ale to mi moc nevadilo. V týchto filmoch to nie je to prvoradé. Film plný tmy (čo mi vo filmoch nevadí), ale v tomto prípade išlo prostredníctvom tmy zakryť ten dementný prístup a absenciu nápadu. No ale 1* to odomňa má, aj keď tam nebola atmosféra, ale za tých pár krvavých efektov a poslednú milú dialógovú scénu pri nábore nových členov – „Pospěš si, špunte. Potrěbujem čerstvý maso do mlejnku.“ Ale ináč veľká bieda. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jediným problémom celej dvojky, je že to "dvojka" kultového Verhoenovho diela. V podstate nie hrozný film, ktorý vsadil skôr na hororovú linku a bohužiaľ mizerný vizuálny, kvôli nedostatkom financii si nezaslúži až tak mizerné percento ako dosahuje teraz. Skrátka bezmyšlienkovitá akčná jazda s nejakým tým výstrekom krvi. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • S výjimkou několika záběrů v úvodu filmu převzatých z prvního dílu byly všechny speciální efekty vytvořeny speciálně pro tento snímek společností Tippett Studio. (HellFire)
  • V jedné scéně filmu se hlavní postava má podle scénáře oholit, ale jelikož se tvůrci obávali, že by neudrželi kontinuitu s na přeskáčku natáčenými záběry a nemohli si dovolit záběry případně přetočit, tak se hlavní postava sice natře holící pěnou, ale nechá se od holení rozptýlit a oholená je až v závěrečné sekvenci filmu. (Tarmenel)

Reklama

Reklama