Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

otík 

všechny recenze uživatele

Film o muži ve středních letech, který si jen užívá, neváží si své přítelkyně a hodí se za stále novými děvčaty, až jednoho dne přijde nejen o přítelkyni, ale také o nejbližšího přítele, kterému se vyspal s jeho dívkou a hrozí mu docela vážné onemocnění. Když se podezření ukáže jako falešné, jde do sebe a začne uspořádávat svůj život. Některé chyby už jsou však nevratné. Poměrně zajímavá studie prostopášného života s příjemným Jude Law v hlavní roli. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie. Tady je mi Jude Law sympatický. Alfie si žije ve svém nespoutaném světě do doby, než se "ucho" utrhne. Sám to na konci říká a je to v podstatě obsah filmu : od všech žen jsem bral a co jim dával, nic. Teprve pořádná rána od života mu dokázala trochu rozsvítit v hlavě a pak byl ochoten vrátit se ke kterékoliv z bývalých přítelkyň, ale život šel jinudy... ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem takovou tu klasickou americkou průměrnou komedii.. Dostala jsem ale něco úplně jiného a jsem z toho nadšená :) Jude Law skvěle zahrál zlatíčko Alfieho, byl vážně neodolatelný a všemu jsem uvěřila. Ty jeho komentáře směřované k divákům byly vynikající, bez nich by to ani zdaleka nebyla taková bomba. Jeho několik filmových sexuálních partnerek bylo zvoleno opravdu dobře, přičemž Susan Sarandon a Marisa Tomei, kterou mám v poslední době v oblibě víc a víc, byly vážně úžasné! To vše doprovázela nádherná hudba, která do každé situace pasovala jako ulitá, a krásný zajímavý střih. Myslím, že nemám co vytknout :) Mimochodem, ze začátku mi Alfie silně připomíná Barneyho Stinsona :D :)) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy vám niečím tak veľmi pripomenú váš vlastný život, že vás to až desí . . alebo teší . . – v závislosti od rozpoloženia stotožňovacej postavy. Nemám len celkom jasné, či sa mi potom páčia viac, alebo menej. A celých 100 minút tejto nenáročnej rýchlo vyšumiacej zábavky som práve nad tým uvažoval. Alfieho život je skrz-naskrz priemerný až na tú maličkosť, že je o kus šarmantnejší ako väčšina súčasníkov, pretiahol o pár žien viac ako oni a jeho predstaviteľ je o kus schopnejší herec ako iní s jeho vizážou, takže viac-menej sám utiahne aj túto inak nie až tak záživnú cestu newyorským nespútaným balením žien a jeho dôsledkami. Rovnako dobre ale môžem sledovať aj život nejakého veľkomestského flamendra, suseda s nabobtnalým sexuálnym egom alebo spitého sedliaka na diskotéke . . - či dokonca svoj vlastný, okrem úspešných koncoviek sa až tak sa nelíšia. K najbežnejšej realite má ALFIE blízko aj tým, že sa nekoná nijaký srdce drásajúci doják či zamilovaný happyend, nijaká definitívna náprava prútnika, kdeže ! – starého psa novým kúskom nenaučíš, len telo starne a prázdnota v duši narastá. A o čo to potom vlastne ide ? – to je tá otázka, ktorá neprestane trápiť. Nuž, on má svoje známosti, ja zas vedomie, že mier v duši nedosiahnem tak či onak. A kto ho nemá, nemá nič. Ani len tie ženské... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud Cockney Alfie surfuje na vlně svého kurevnictví, má to šťávu. Lichotí, svádí, manipuluje, lže, říká lidem, co chtějí slyšet. Při bourání čtvrté stěny naopak sází na cynické glosy a upřímnost, kterou byste slyšet nechtěli. S erektilní dysfunkcí a následným pokusem „aim higher“ se však nastartoval proces, při kterém trhlinami v Alfieho krunýři prosvítala deprese a vy jste měli uvěřit, že mu vlastní sobectví najednou dovolilo trpět. Aby tomu tak alespoň částečně bylo, musí hodně zachránit Jude Law, který obšousta s omezeným datem spotřeby podává o dost jinak než Fassbender ve Studu, ale podstata je stejná.. „I donˈt depend on nobody. Nobody depends on me. My lifeˈs my own.“ Tady bysme mohli skončit. A nebo ještě pokračujeme? „But I donˈt have peace of mind. And if you donˈt have that, youˈve got nothing..“ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Billie Piper sa uchádzala o rolu Nikki, ktorú nakoniec získala Sienna Miller. (U_S_O)
  • Počas scény v kvetinárstve (ktorá sa mala natáčať na predmestí Manhattanu a natáčala sa v Liverpoole) je vonkajší záber obchodu. V tomto bode je v okne vidieť odraz niekoľkých malých domov v štýle Regency, ktorý je charakteristický pre britskú architektúru. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy Nikki (Sienna Miller) maluje pokoj modrou barvou, jde za Alfiem (Jude Law) a má v ruce cigaretu, kterou chce dát Alfiemu do pusy. Jelikož má ale ruce od barvy, chytne ji Alfie za obě zápěstí a je možné si všimnout, že Nikki má cigaretu opět v puse. (fifas2)

Reklama

Reklama