Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Bernášková  často  přehrávala  a  děj  fakt  až  uboze  trpný  . Sexuální  scény  až  afektované  a  podivné  trapnééé . Celá  tato  "  romantická  komedie  "  byla  hodně  mimo  mísu  .   KRAVINA   NA  TŘETÍ  .   Jen  ta  Chýlková  a  také  Zach  tam  sedli  a  tudíž  dám  jednu  *  . Jinak  to  je  neskutečná  slátanina  .   A  Měcháček  se  opět  vyřádil  v   sexuální  scéně  , kdy  měl  hlavu  ,  jaksi  mezi  nohama  hlavní  hrdinky  a  pomalu   mu  docházel  dech  ,  což  se  mu  nedivím  .  Ona  se  dá  dělat  erotika  i  s  noblesou  ,  což   rozhodně  není  tento  případ  . ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč by zrovna toto (viz šílené a naprosto nespravedlivé hodnocení zde  na ČSFD) mělo být horší než desítky jiných českých současných rádoby komedií. Je to čistý, lehce stravitelný průměr. Jana Bernášková si to poctivě odžila, napsala a zahrála. A jak jsem se - díky četným mediálním výstupům, dovtípila, jedná se v podstatě o autobiografii a vlastní život připadá neobyčejný kdekomu. Ale vidět se to dá a pár ftipných situací se tam našlo. A na závěr poučení - herečky, které mají doma režiséra, nebo alespoň scénáristu, jsou na tom líp, než ty, které ho nemají. Děkuji za pozornost. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to neředěné peklo jako třeba Mužem i s mužem a neměl sem potřebu si v průběhu sledování vypíchnout oči, ale ani to nic nezmění na faktu, že je to jen další klasická česká romantická komedie, která ovšem není romantická a vtipná je asi jako vaření s Jirkou Babicou. Za celou hodinu a půl se tu vlastně nestane nic zásadního krom toho, že hlavní hrdinka sem tam s někým souloží (včetně bývalého partnera kterého nenávidí), stěžuje si kamarádkám na to jaká je kráva a rozjímá se svým vnitřním hlasem, který má čert ví proč tvář Ivany Chýlkové. Plusem pro někoho může být snad jen to, že Jana Bernášková je hezká a ukáže trochu víc než je u ní člověk zvyklý z televize...40% (pokud patříte do cílovky - což jsou asi ženy 30-40 - pak se možná na 50% dostanete) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Člověk si říká, že po těch všech desítkách propadácích se čeští filmaři konečně chytnou za nos a popřemýšlí, zda je nutné posílat do kin kdejakou blbost, která by se nehodila ani do vysílání té nejhorší komerční televize. Nepřekvapivě je tomu přesně naopak, každým rokem přichází do kin hned několik přesně takových filmů, úplně typickým zástupcem je pak právě loňská romantická komedie Jak přežít svého muže. Ta se může chlubit jen a pouze na naše poměry vcelku nadstandardním zpracováním, jinak z této škatulky absolutně ničím nevyčnívá. Komedie to není ani náhodou, příběh mi připomínal takové to trapné „poprcávání“, jež je úplně o ničem, vůbec ničím nezaujme, hodina a půl mi přišla jako věčnost. Herecky je to rovněž tragédie, ačkoliv jsem původně myslel, že právě herci by film mohli trochu vytáhnout. Kladně lze tedy ohodnotit pouze povedený vizuál, jinak je Jak přežít svého muže prázdná zbytečnost, se kterou ani nemá smysl ztrácet čas. 2/10. ()

Jacques-ds odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno. Mizerný herecký výkon herečky v hlavní roli předčí už jenom hloupost scénáře. Ten neobsahuje žádný konflikt, děj, ani zápletku. Celý film je jenom série nepovedených scének, které se snaží být humorné, přičemž jsou jenom trapné. Fascinující jsou scény, momenty, ale i postavy, které nijak neposouvají děj, neprochází žádným vývojem a smysl jejich existence je mi záhadou. Pokud ten film vidět nemusíte, tak se mu vyhněte. Tohle je čisté zlo. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama