Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Bernášková  často  přehrávala  a  děj  fakt  až  uboze  trpný  . Sexuální  scény  až  afektované  a  podivné  trapnééé . Celá  tato  "  romantická  komedie  "  byla  hodně  mimo  mísu  .   KRAVINA   NA  TŘETÍ  .   Jen  ta  Chýlková  a  také  Zach  tam  sedli  a  tudíž  dám  jednu  *  . Jinak  to  je  neskutečná  slátanina  .   A  Měcháček  se  opět  vyřádil  v   sexuální  scéně  , kdy  měl  hlavu  ,  jaksi  mezi  nohama  hlavní  hrdinky  a  pomalu   mu  docházel  dech  ,  což  se  mu  nedivím  .  Ona  se  dá  dělat  erotika  i  s  noblesou  ,  což   rozhodně  není  tento  případ  . ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ano, je to hrozně pitomé a místy to dost šustí papírem, ovšem s polovičkou jsme si takhle jednou večer zapnuli Netflix a příjemně si to užili. Jako guilty pleasure, ale i tak nechápu vyloženě černé hodnocení, mnoho jiných romantických komedií v modré jsem za ty společné roky protrpěl více. Btw : hrozně by mě zajímalo, jak sehnali tolik poměrně známých hereček do jednoho záběru na castingu asi na 10 sekund. 😄 ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Žil jsem v domnění, že Jana Bernášková není špatná herečka. Jenže už v debilním seriálu ZOO hraje příšerně a tady mě utvrdila v tom, že jsem se mýlil. U filmu jsem trpěl a modlil se za konec. Doufám, že tato "herečka" už žádnou knížku nenapíše a už vůbec nesmí dojít k jakýmukoliv zfilmování nějakého jejího díla... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to neředěné peklo jako třeba Mužem i s mužem a neměl sem potřebu si v průběhu sledování vypíchnout oči, ale ani to nic nezmění na faktu, že je to jen další klasická česká romantická komedie, která ovšem není romantická a vtipná je asi jako vaření s Jirkou Babicou. Za celou hodinu a půl se tu vlastně nestane nic zásadního krom toho, že hlavní hrdinka sem tam s někým souloží (včetně bývalého partnera kterého nenávidí), stěžuje si kamarádkám na to jaká je kráva a rozjímá se svým vnitřním hlasem, který má čert ví proč tvář Ivany Chýlkové. Plusem pro někoho může být snad jen to, že Jana Bernášková je hezká a ukáže trochu víc než je u ní člověk zvyklý z televize...40% (pokud patříte do cílovky - což jsou asi ženy 30-40 - pak se možná na 50% dostanete) ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč by zrovna toto (viz šílené a naprosto nespravedlivé hodnocení zde  na ČSFD) mělo být horší než desítky jiných českých současných rádoby komedií. Je to čistý, lehce stravitelný průměr. Jana Bernášková si to poctivě odžila, napsala a zahrála. A jak jsem se - díky četným mediálním výstupům, dovtípila, jedná se v podstatě o autobiografii a vlastní život připadá neobyčejný kdekomu. Ale vidět se to dá a pár ftipných situací se tam našlo. A na závěr poučení - herečky, které mají doma režiséra, nebo alespoň scénáristu, jsou na tom líp, než ty, které ho nemají. Děkuji za pozornost. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama