Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Poliaci nemajú len Mazury, kvalitnú armádu a krowki, ale kupodivu vedia točiť aj slušné kriminálky. Dej je bez hluchých miest a prekvapí svojou autentickosťou a surovosťou, ktorá je tu ale na mieste. Trochu mi nesedel vek mladého prokurátora. Aj keď bol v tom čo robí dôsledný, sadol by mi tam niekto vyzretejší, charizmatickejší a s väčšími prejavmi emócií. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Výborná polská krimi v duchu 90. rokoch čo dokonca navodzuje i muzika vo filme. A kto na deväťdesiatkach odžil éru najlepších thrillerov , bude mu jasné tiež, ako film skončí. Avšak to mu absolútne nebude brániť ohodnotiť ho i napriek tomu nadpriemerne.  P.S. Jakub Gierszał ma potešil konečne v kladnej úlohe! Väčšinou totiž hrá totálnych, arogantných a bezcharakterných chujov. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Je už všeobecně známým faktem, že filmová produkce z Polska dosahuje v drtivé většině případů velmi vysoké úrovně. To samé tedy musím s nadšením sobě vlastním konstatovat i zde, jelikož snímek Kolory zła: Czerwień v sobě kombinuje všechny časem prověřené ingredience tolik potřebné ke vzniku dobré kriminálky. Na samém vrcholu zde stojí propracovaný scénář s několika nečekanými kličkami, které celkový zážitek posunují ještě o kus víc dopředu. Dále jsou tu pak samozřejmě příjemně civilní herecké výkony, díky nimž nemá divák absolutně žádný problém se vžít do jejich postav. Zamrzí zde tedy pouze lehce přestřelená stopáž – měl jsem zde velmi silný dojem, že celému tomuto projektu by velmi prospělo, kdyby se zhruba dvacet minut prostě vystřihlo. Avšak i přes tento drobný zádrhel se stále jedná o skvěle zpracované dílo, k němuž se v dohledné době určitě velmi rád vrátím. Skvělá práce! (Netflix) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dobrá polská kriminálka, která se sice nakonec stane tuctovější než sliboval začátek a pachatele se mi povedlo uhodnout už v prvních dvaceti minutách, přesto mě ale bavila celou dobu. Na vyšší hodnocení to sice není, protože originalitou Barvy zla úplně nepřekypují a Poláci to umí ještě o něco lépe, ale ztráta času to určitě nebyla...70% ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Poláci se mi tentokrát trefili do vkusu. I když začátek mě nejdříve moc neoslovil, potom se to rozjelo. Skvěle technicky zvládnuto, celkově takové ponuré (i když mohlo být ještě o něco víc), pár nepříjemných scén a více než dobře herecky zvládnuto. Do toho krásné scenérie baltské části Polska, které neomrzí. Na konci skvělý zvrat a napětí. Hodnocení: 7/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama