Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Casador 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatický počin na poli detektívneho žánru. Samozrejme, že nejaké chybičky sa nájdu, ale nejedná sa o nič zásadné, čo by mi nejakým dramatickým spôsobom narušilo celkový dojem z filmu. Možno ak by sa dej odohrával niekde v deväťdesiatich rokoch minulého storočia tak, by to bolo o hviezdu vyššie, ale aj takto je to za mňa ok a dávam palec hore pre Poliakov. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Poliaci nemajú len Mazury, kvalitnú armádu a krowki, ale kupodivu vedia točiť aj slušné kriminálky. Dej je bez hluchých miest a prekvapí svojou autentickosťou a surovosťou, ktorá je tu ale na mieste. Trochu mi nesedel vek mladého prokurátora. Aj keď bol v tom čo robí dôsledný, sadol by mi tam niekto vyzretejší, charizmatickejší a s väčšími prejavmi emócií. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mne trochu zklamání, ale může za to prezetance filmu, který vábil na řádění sériového vraha, který uřezává ženám rty a čekal jsem zkrátka drsnou krimi plnou vražd na styl Hannibala a to fakt NOPE. O vraždách se zde maximálně leda tak mluví. Čekal jsem to drsné, nepříjemné, syrové a brutální a přišlo mi to hodně LIGHT i na Poláky. Závěrečný zvrat mi přišel být už docela ukradený. Moc nebavilo, nesednul mi styl jakým se film ubíral a obsahuje málo atraktivních scén. 55% ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Polská kriminálka podle knižní předlohy, která Vás rozhodně nudit nebude. Poláci totiž točit umí a moc si neberou servítky s tím, co se smí a nesmí a co je za hranou a co ještě ne. Barvy zla jsou skvělou trilogií a i když je tu samozřejmě pár věcí pozměněných, nenudila jsem se, bavilo mě to a plottwist na konci s příběhem dobře zatočí. Skvělá kamera, výborné herecké osazenstvo. Jasně, není to úplně 100% ve všem, ale když to srovnáme s 90% našich filmů, tak jsou Poláci opravdu někde jinde.  Moje hodnocení: 9/10 ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Už nežije! Rodiny se dočkají spravedlnosti, věř mi. Uleví se jim až zjistí, že je ten chlap mrtvej.“ - „Právě proto chci mít jistotu, že to byl on.“ - „Nešťourej se v tom. Nebudeš oblíbený. Lidé chtějí efektivitu. A ty dokazuješ, že jsi velmi efektivní. Dobře, i kdybych ti v tom dovolil pokračovat, nadřízení mě s tím pošlou do hajzlu. Mně to nic neudělá, ale tobě to může uškodit. Odvádíš pro nás opravdu vynikající práci. Tvůj otec by byl pyšný.“ Jenže to, jak dokáže být mladý prokurátor efektivní, předčí očekávání všech…Režisér Adrian Panek byl pro mě do teď zcela neznámý, ale musím si na něj dát do budoucna pozor, protože tohle byl opravdu zvládnutý a sebevědomý film. Nekouká se na něj hezky, protože čím hlouběji se divák spolu s prokurátorem a matkou zemřelé noří, tím víc hnusu vyplouvá na povrch. Z Barev zla mrazí, jsou napínavé a baví po celou dobu. Mají pár much (podezřelých náhod) a úplný konec byl trochu slabší (jakkoliv se tvůrci naštěstí ještě drželi docela při zemi), ale jinak je tohle atmosférické krimi velmi povedené, dávám silné 4*. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama