Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kluk a holka, kteří jsou nejlepší přátelé, řeší běžné středoškolácké problémy, ale taky nové touhy a rozpačité vzájemné city. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 2000 vyšly Kalhoty v pozoru (2000) pak vyšlo Kluci to taky chtěj... a pořád! (2002) což byly oba filmy o mluvícím penisu co radí svému majiteli jak zasunout v roce 2023 vyšlo tohle co je zhruba o tom samém, ale méně vtipnější jak oba předchozí díly. Tak, že kluk co se mu všichni smějí , že má malý penis a holka s , kterou se nikdo nebaví se spolu baví jednou udeří blesk a mu mluví penis a jí vagína pak se mu  na hudebním vystoupení postaví penis a všichni to natočí a stane se z něho vzor mužů a žen a z ní se stane štětka jelikož jeden kluk co ho má malého rozkecá, že dává každému , aby ona nerozkecala dříve, že ho má malého. Do toho se na něj nalepí jedna holka a ta jeho kámoška po něm jede ta co se na něj nalepila se s ním rozejde jelikož chce toho s tím malým penisem a ten s tím malým penisem chce zase ji do toho ti dva co jim mluví pohlavní orgány  to chtějí vykecat, ale bojí se, že jim nikdo nebude věřit  . Do toho se řeší to, že  otec toho s mluvícím penisem  má problémy v manželství a spí na školním pozemku a jeho matka naopak chytla druhou mízu a nabaluje chlapy na seznamkách.  Občas se zde zadaří a jsou zde vtipné hlášky a scény bohužel takoví Kluci to taky chtěj v té době předvedly daleko více a ukázaly zvrácenější věci tady je to hodně seříznuté tak, že se musíte jen spokojit s tím, že vagína říká , že by chtěla tolik a tolik penisů a penis říká, že chce zasunout.  Na konci ukážou všem , že má ten kluk opravdu malý penis pak je jim ho líto tak ten s tím mluvícím penisem ukáže svého a ta holka s mluvící vagínou ukáže svou mají přednášku o tom, že by se neměli lidé odsuzovat podle toho jestli mají malý penis nebo jakou mají vagínu a všichni se tam začnou vyslékat.      Zabíjí to i stopáž co je zbytečně dlouhá a hned na začátku máte dva homosexuály co se líbají a mají přednášku o tom jaké má výhody píchat s chlapem (Klasika Netflixu nemohl si to prostě odpustit) a hlavní herečka není vůbec pěkná  pak až si rozpustí vlasy vypadá lépe , ale ne o moc .  Jinak návaznost na předchozí dva filmy není žádná nejsou tady ty filmy napsané ani v podobných. 60 procent ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasické "romantické" teenage filmy založené na šukaní boli doménou už rokov dávno minulých, ale vždy niekto toho kostlivca zo skrine vytiahne. A keďže scenáristicky nemá čo ponúknuť, uchyľuje sa k vtipom ako dnes som sa urobila päťkrát, dnes budem šukať, šukať, šukať a podobne plytké ódy na svrbenie v gatiach. A keď treba tak niekoľkokrát zopakujeme slovo kokot, aby sme dokázali, že sme fakt drsní. Film okrem toho nemá čo povedať, je chronicky nezábavný s postupom času sa dostáva do agónie. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

To jsem se zase k něčemu nechal ukecat ... Tak narovinu... Za těch 15-20% můžu napsat jen to že je to blbost, nesmysl a nuda. Dvakrát se nad něčím možná zasmějete ale jen tak z lehka. Kamerou a obsazením to připomíná "muzikál ze střední". Příběh je tu absolutní blbost, která kdyby byla dobře podchycena byla by aspoň nějak zajímavá ale toto? Nevím ani co dál k tomu napsat. Z větší stránky je to nuda a trapárna na kterou budete chtít hodně moc rychle zapomenout. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Och môj bože, tak už aj nemci naskočili na vlnu hoven, len aby ich hral Shitflix a produkujú jednu zhovadilosť za druhou. Nezvládam americké filmy zo strednej a prestávam zvládať celkovo filmy zo strednej. Chápem čo chceli povedať, ale to je asi tak všetko. Oceňujem hovoriace penisy a vagíny, len prečo to muselo byť tak nasilu trápne, nevtipné a ako, pozerať to napr. s rodičmi, prepadol by som sa od hanby. Ak má toto vychovávať dnešnú už tak dosť zdegenerovanú mláďeš, tak to mi poser kozy. 1 z 5 ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

O kolik jsme více než jen pudově ovládaný svazek svalů, jehož kompasem jsou naše genitálie.. No podle Lásky natvrdo prakticky o nic.. Nejde o první neflixovský pokus o další teen komedii, které se vytratili, jelikož dnešní diváci jsou asi daleko vznešenější, a tak divočejší chvilky s koláči či kamarádovou matkou jsou už jen nostalgické ohledy.. A pořád platí, že v tomhle žánru je streamovací gigant stále úplně mimo.. Ve stylu "možná jste to vy, možná je to váš život" z toho ale vychází sterilní hovadina, jejíž příběhový směr je bohužel na první dobrou jasný a jinak kompletně bez nápadu. Zřídka se podaří a při střetu generací a rodičovských výprav opravdu připomene svého tematického velikána, ale snímek absolutně postrádá cíl a především cestu k němu.. Možná, že jde o ochutnávku budoucího směru Netflixu, aby to zase byla služba pro mladé, ale nějak nemám pocit, že se jde tímhle směrem, a pakliže ano, tak kousky jako Láska natvrdo se nikam neposunou.. Nevím jestli jsem se víc cítil trapně, anebo rozhořčeně jak povrchní to je.. Nicméně alespoň cením pohled z obou stran, tedy že nejsme jen chodící penisové, ale stejně tak i mluvící vagíny.. Tož rovnoprávnost a genderová vyváženost za jedna! (to si můžou naprosto nenuceně odfajfknout).. Takže tenhle výstřel do prázdna není škoda kulky, pokud se v podobném směru bude pokračovat a především růst. 10% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v obci Santanyí (Malorca, Španielsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama