Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladistvá dcéra jedného z popredných šéfov čínskej mafie utečie do Spojených Štátov potom čo bola svedkom toho ako jej otec bezcitne zavraždil jej matku. Ten sa s tým samozrejme nehodlá zmieriť a vyberie sa ju nájsť. Pri tejto jeho akcii zahynie mnoho ľudí. Medzi nimi aj maželka Bena Archera. A to je najväčšia chyba, ktorej sa tento zložinec v živote dopustil. Pretože Ben, ktorý je bývalým členom Los Angelskeho podsvetia, mu vyhlási nekompronisnú vojnu. Hlavú úlohu v tomto, nie zrovna podarenom akčnom filme, si zahral Jean-Claude Van Damme. ** ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušný akční film, který docela dobře imituje drsnou atmosféru evropských krimi filmů ze 70. let. Van Damme má jako stárnoucí ranař charisma a jeho herecký výkon se dá bez přehánění označit za velmi dobrý. Režisér se také vcelku snaží, ale proti tak zmatlanému střihu, je to bitva téměř marná. Vznikl tak příjemný snímek, jehož tvůrci měli evidentně ambice, které se jim ovšem napodařilo zcela naplnit. Jinak mě poměrně baví naivita filmařů, kteří si myslí, že jim divák sežere úplně všechno. Tohle se má odehrávat v L.A., ale to že, je to natáčené v Jižní Africe, by poznalo i děcko... ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

…Van Damme!!!!...co k němu napsat, nebo k tomu filmu!!!!!....asi si udržel po celou dobu nějakou tu atmosféru ( mě to nestačilo ) a režijní styl ( neustálé spomalování obrazu )!!!!....bohužel ani v jednom případě se nejdná o plus…..film je opravdu příšerná nuda!!!! ( já si ho dal na díly, vždycky po dvaceti minutách )….víc se nedá snad napsat!!!!....ale, mám-li být objektivní, Van Damme natočil horší filmy a tak za to, že nemohu si vzpomenout na nějaké výrazné nezvládnutí tohoto béčka, má to belgická guma za dvě hvezdy!!! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

VanDammovka jak se patří... I když... Je faktem, že mistr >karaboxu< stárne a tak jeho oblíbené roznožky a jiná >duchovní< cvičení musí zákonitě nahradit sofistikovanější choreografie a kaskadérské triky, leč své příznivce myslím opět nezklame. Opět NĚKDO (tentokráte zase TI hnusní číňáci - samosebou z Triád - a hnusný zkorumpovaný úředník) ublíží jeho rodince a náš borec (se slzami v očích ! :-) se musí vybudit a vydat se s nejbližšími SVÝMI (mmchm taky pěknými lumpy) cestou odplaty. Story je to jako vždy bez většího smyslu, s nelogičnostmi v ději a pitomým jednáním postav, krev stylově stříká do všech stran a kamera si v roztěkaném klipovitém / klišovitém tempu hraje s divákovým vnímáním, jako by mělo jít o nějaký postžánrový >art< ... Dlužno ovšem přiznat, že snad právě to (kameramansky-střihově-režijní práce s na žánr netypickou a dá se říct i výborně poskládanou hudbou) celé tohle dílko zachraňuje od potupné umělecké smrti... Ta druhá hvězdička je proto opravdu jen za ty >stylové< vizuální prostředky. Nakonec je to taková vcelku snesitelná oddechovka, u které zcela jistě neusnete... - - - P.S. Platí pro sledování na dvd s původní zvukovou stopou (ev. s titulky), za ten čudlácký dabing bych zase jednou liskal... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak a začína nám éra Van Dammových buď revenge akčňákov alebo úloh tajomných "bývalých špeciálnych mariňákov na odpočinku" v podstate kopírka vtedajšej Seagalovej tvorby, ale v predsa len lepšom spracovaní. Čo filmu uškodilo, tak zasa zbesilá koprodukcia, z ktorej bolo vidieť, že každý chcel mať vo filme slovo a tak to bol miestami "miš-maš". Lepšie dve hviezdy s prihliadnutím na to, že od tohoto filmu sa už kvalita ako tak držala na úrovni síce obyčajného novodobého béčka, ale predsa. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Poté, co Ringo Lam odstoupil, se režie ujal Cess Silvera, ale po dvou týdnech natáčení v Kapském Městě byl vyhozen. (Cheeker)
  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno