Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak uplne spatna akcnarna to neni JCVD ma sem tam i slusnej souboj ale problem je ze uz mi ty jeho filmy let poslednich prijdou na jedno brdo nic prevratnyho a originalniho uz se proste nekona jasne ze treba filmy s jinymy akcnimy herci jsou taky plny ruznych klise ale kdyz ani ten hlavni predstavitel neni muj top oblibenec a to Van Damme proste neni pak to v mych ocich na nic vic nez slabej prumer stacit nemuze ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hudba mírně vykrádá Tenkrát na Západě a vlastně celé se to tváří zpočátku děsně osudově. S příjezdem záporáků a se smrtí Van Dammovy ženy se divák tetelí blahem, že spatří neskutečnou ultimátní odvetu. Bohužel není to tak docela pravda. Film takto navržené motivy nikdy nedotáhne do konce a celé to končí jednou dobře mířenou kulkou místo belgickou roznožkou. 40% ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nevandammovsky depresívní a temný thriller, stojící technicky o několik tříd výše než mistrův TEROR VE VLAKU. Málo akce (a to je automobilová honička ještě zrecyklována ve flashbacku), hodně smutku ve strhané van Dammově tváři a neúnosné množství nudy. Přirovnání zápletky k zápletce SMRTONOSNÉ ZBRANĚ 4 mě napadlo také, mimochodem v obou filmech se objevuje stejný asijský poskok (Philip Tan), kterého s židlí přitlačenou na krk vyslýchal Kurt Russell v TANGO A CASH. Jediné plus filmu vidím kromě solidní kamery v hlavním záporákovi (charizmatický Simon Yam z KULKY V HLAVĚ), ale i ten působí stejně jako van Damme už moc staře a vycucaně a film nezachrání. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Áaale čo, tak ono sa nám tu Van Damme pokúša hrať! No len škoda, že ho to nenapadlo skôr, pretože v pár scénach sa mu to darí a tie, spolu s akciou asi jediné zachraňujú úplne tuctový a ohraný scenár. Na Jean.Claudea je to konečne rýchlejšie, efektnejšie a novšie. Nemôžem však povedať vyzretejšie. Jednoducho viac priťahujúce po iných stránkach, než tých, ktorý má vecný film mať. 65%. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

odpad to nie je, videl som to (na veľké šťastie toho filmu) po príšernej segalovke, po ktorej sa mi toto akčné béčko zdalo ako vydarený film; s odstupom času mi hrebienok klesol, hmla sa rozostúpila a ja som si uvedomil, že to bola riadna blbosť (aj keď aj tak nie až taká, ako tá so segalom - "Tajný agent Jack T."), každopádne z produkcie pána Vana Damma posledných rokov asi to lepšie, povedal by som, napriek slabému a nebojím sa povedať, že hroznému scenáru spod pera nejakého dyslektika (pravdepodobne, aj keď nechcem nikoho urážať!) tomuto filmu nechýba akcia, i keď miestami mizerne zrežírovaná, ale predsa akcia! a Jean v prekvapivo nie kladnej úlohe ako riadne (sprepáčením) nasratý chlapík, ktorý sa mstí šikmáčom, to je pre nenáročného televízneho diváka aká taká záruka víkendového béčkového oddychu plného hnevu; ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Původně režíroval film Ringo Lam, ale po pár týdnech natáčení v Kanadě od projektu ustoupil. (Cheeker)
  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama