Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není k zahození. Bohužel, právě to s ním jeho autoři udělali. Ač se režisér docela snaží, tenhle příběh je moc řídký i na tuhle nepříliš dlouhou stopáž, scénář je poskládaný ze samých recyklovaných motivů a herci nikde. Aspoň do hlavní role mohli snad najít menší poleno. Vždyť přece ani hororové béčko nemusí vypadat trapně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mámo, táto, v komoře je duch! Zajímavý úvod navnadil, ale Boogeyman vzápětí sklouzl do uspávacího tempa, které prakticky až do konce provázelo nijak zajímavý děj. Hlavní hrdina tomu také moc nepomáhal, protože vzhledem k traumatu z dětství bylo jeho povinností vždy a za všech okolností čumět, jako kdyby mu ulítly včely. Konec, kdy se mělo všechno rozlousknout, byl realtivně koukatelný, ale rozhodně se nejednalo o nic, co by vyráželo dech a digitální efekty byly spíše úsměvné. Ale viděl jsem i horší věci. 35% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Boogeyman je slušný horor, ale aby byl něčím vyjímečný, musel by především splnovat určitá kritéria, která jsou zde ovšem plněna tak napůl. Není problém ani tak v hercích nebo v režii, ale spíše trikaři neodvedli svou práci dobře. Zvolna budované napětí funguje dobře a dokud bubáka není vidět je všechno fajn. V závěru se ovšem nepovedený digitální bubák zjeví na scéně v plné kráse a film ztratí to, co měl dosud pevně v rukou a začne být k smíchu. Ale i tak tento horor řadím k tomu lepšímu v hororovém žánru. 60% ()

goodnic 

všechny recenze uživatele

Strašidlo jednou za čas vykoukne ze skříně a někoho si odnese. To by možná mohl být námět pro slušný film. Mohl. Celý film se neuvěřitelně vleče, umělé a otravné lekačky jsou na každém rohu a do toho se se*e jedna příšerná příšerka. Vlastě jsem se ani nebál. Aha, já zapomněl. že nejsem američan a nebojím se dveří. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nech si tvrdí, každý čo chce ale za mňa je to najlepšia časť z celej trilógie. Fajn nápad a aj celkom slušné spracovanie. Herecké výkony sú veľmi dobré. Samozrejme nečakajte od toho niečo extra ale na zabitie času a vystrašenie deti, keďže dospelého človeka to nevystraší je celkom fajn. Celkové hodnotenie za mňa je 55%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)

Reklama

Reklama