Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

novoten 

všechny recenze uživatele

Aj, tak tohle bolelo hodně. Tupě zírající hlavní hrdina má většinu filmu noční můru nebo halucinaci a hlavní přízrak, vypadající celou dobu jako tajemný stín, se dočká svého opodstatnění v prapodivné pointě, jak vystřižené z pohádek Boženy Němcové ve stylu "Abys strašidlo porazil, musíš přežít noc s ním v jedné místnosti". To má pak za následek nepřehlednou tahanici s digitální tmou s očima. Film, kde je všechno špatně. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů zrovna platí, první díl nejlepší, další díly stojí za nic. Zde je použito alespoň trošku efektů k postrašení, a atmosféra filmu dělá trošku strašidelnější dojem, ovšem tohle ve 2 díle opravdu nelze najít. 2 díl= psycho, 3 díl ten už se pokouší dohnat první ale sami posuďte jak daleko toho dosáhnul. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mámo, táto, v komoře je duch! Zajímavý úvod navnadil, ale Boogeyman vzápětí sklouzl do uspávacího tempa, které prakticky až do konce provázelo nijak zajímavý děj. Hlavní hrdina tomu také moc nepomáhal, protože vzhledem k traumatu z dětství bylo jeho povinností vždy a za všech okolností čumět, jako kdyby mu ulítly včely. Konec, kdy se mělo všechno rozlousknout, byl realtivně koukatelný, ale rozhodně se nejednalo o nic, co by vyráželo dech a digitální efekty byly spíše úsměvné. Ale viděl jsem i horší věci. 35% ()

goodnic 

všechny recenze uživatele

Strašidlo jednou za čas vykoukne ze skříně a někoho si odnese. To by možná mohl být námět pro slušný film. Mohl. Celý film se neuvěřitelně vleče, umělé a otravné lekačky jsou na každém rohu a do toho se se*e jedna příšerná příšerka. Vlastě jsem se ani nebál. Aha, já zapomněl. že nejsem američan a nebojím se dveří. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

35:28 - přesně tolik jsem z filmu vydržel, pak jsem to znechuceně vypnul. Úvodní scéna byla docela dobrá, ale koukat pak nějakých 30 minut na něco, co vás vůbec ničím, ale opravdu vůbec ničím nezaujme nebo nenavnadí na další minuty, ale naopak, od dalšího koukání vás to čím dál více odrazuje, to už se mi dlouho nestalo. Od filmu, který se jmenuje Strašák/Bubák a pojednává právě o strachu z tajemných věcí tam ve skříni nebo pod postelí, bych čekal alespoň náznak strachu a tajemna, nebo atmosféry vůbec, kromě pár vteřin na začátku jsem se jich ale vůbec nedočkal, ten film o ně dokonce ani na chvilku nezavadil. Hvězdičku dávám jen proto, že jsem to nedokoukal a že se to, co filmu vytýkám (včetně jeho nedostatků) mohlo v té části, kterou jsem neviděl změnit, ale pochybuju. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama