Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (278)

easaque 

všechny recenze uživatele

musím dát aspoň slabší 3 hvědičky, i když je to tak ztřeštěná a blbá komedie. V televizi to bylo asi to nejlepší a docela jsem se bavil. Hlavně ta tchýně byla opravdu monstrum, ale Jane Fondová ji dobře zahrála. Prostě popkornová úchylná zábava, když už opravdu nic lepšího není. Hlavně že to nebylo sprosté. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nebýt příšerně nechutné Fondové, mohla to být celkem příjemná komedie. Tak by ovšem divám Fondovou nejraději zabil a měl od ní pokoj. Její tchýně je opravdu dlouho příšerně otravná, namyšlená a negativistická, že by se nikdo Lopezové nedivil, kdyby ji chytila pod krkem a zardousila. Jinak je to tradiční romance, která sem tam naštěstí vtipná je. To je ale málo. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tchýně obecně nejsou příliš populární. A jde především o vztah muž-tchýně. Zde je to naopak - vzah žena-tchýně. A právě o tom je celý film. A to je vlastně všechno ... Na jedno podívání celkem dobré, ale bez neotřelých nápadů. Herecké výkony se pohybují okolo průměru. Jane Fondová je ve svém věku stále šarmantní dáma. To se musí uznat ... ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Zkušený divák, a to já jsem, dobře ví, že když má film označení "romantická komedie" a je v tom Jennifer Lopezová, bude to strašná blbost. A ano, je to strašná blbost, trapná a špatně zahraná. Zvlášť za pani Lopezovou mi bylo ouplně stydno. Jako rozumnou alternativu k tomuhle filmu doporučuju třeba koukání do zdi nebo Eduardovo Neváhej a toč. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Student Agency cestou do Brna... Začátek mě příjemně překvapil, šlapalo to, mělo to fóry a moc se mi to líbilo. Ale pak už asi autoři nevěděli, co dál, tak tam narvali spoustu blbostí a zhruba od půlky je to úplně jiný film o něčem úplně jiném, a až závěr dá na chvíli vzpomenout dobrého začátku. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)
  • Snímek byl nominovaný na cenu Golden Trailer v kategorii Nejlepší komedie. Z Teen Choice Arwards si odnesl celkem 6 nominací, například jako Film vhodný na rande či Nejlepší filmový lhář. (imro)
  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama