Reklama

Reklama

Matka roku

  • Polsko Dzień Matki
Trailer

VOD (1)

Bývalá zvláštní agentka Nina opráší svoje vražedné schopnosti, aby osvobodila uneseného syna, kterého nikdy nepoznala. A nenechá si v tom nikým zabránit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Poláci mě neustále překvapují, a sice že se například oproti nám nebojí natočit i něco jiného než dramata nebo slaďárny. Na Netflixu je již několik polských akčních filmů různých kvalit, na nový přírůstek Matka roku jsem byl tedy obzvláště zvědavý. Jak lze vyvodit ze zdejšího hodnocení, a já s tím víceméně souhlasím, Matku roku patří spíše k těm průměrnějším (akčním) filmům. Mé výhrady směřují především k příběhu, který je místy plný nelogičností, najdou se i scény, které vyloženě nedávají smysl. Na Agnieszku Grochowskou jsem si sice musel chvíli zvykat, role mstitelky jí ale podle mě šla velmi dobře, líbily se mi její drsné akční scény, které jsou celkově velmi dobře natočené a provedené. Záporáci se rovněž vcelku povedli, většina z nich působí nepříjemně, hlavní záporák je vyloženě šílený. Nečekal jsem žádný zázrak, dostal jsem příjemnou akční jednohubku, která rychle uteče, ani moc nenudí, fanoušci akčního žánru by pohoršeni být neměli. 6/10. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rakowicz vie evidentne režírovať, ale so scenármi má problém. Twisty dosť vyšumejú, prichádzajú nevhodne a hlavne, kým sa nejak vysvetlia, ja zabudnete, že o čom to malo byť. Inak poľský Wick v sukni, ktorá aj dostane napiču, aj dosiahne cieľ a ešte to má aj ten ľudský rozmer. Nie zlé, príjemne dlhé, dobre sa to pozeralo, pár skvelých kamier vo fight scénach, ale neostane to vo mne dlho. 3 z 5 ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Poliaci serviruju dalsiu drsnu zalezitost,v ktorej sa nesetri akciou,vtipom,nejakou tou brutalitou,musim pochvalit i kameru,hudbu,ale aj herecku Agnieszku Grochowsku,ktora si to podla mna uzivala,priznavam,ze podla nazvu filmu som necakal to,co som videl,prijemne prekvapenie,takze spokojnost nadovsetko,pomsta je sladka...:⁠-⁠) ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Som fakt milo prekvapený. Na Poľskú kinematografiu, veľmi slušný počin. Samozrejme, má to svoje mantinely, ale nad tie sa dá "povzniesť". Hlavná herečka v úlohe matky - uveriteľná, prevedenie choreografie a akčných scén bolo v celku realisticky podané. Príbeh síce nič originálne, ale slušne zvládnutý. Ak bude sequel (?), rád si ho pozriem, za mňa spokojnosť.. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Šílený skoro nekoukatelny! Hromada nesympatickych nehercu v čele a hlavní hrdinkou..ta se na tu roli totálně nehodí..mám rád revenge filmy o pomstě tady to ale nefunguje..scény na hovno ona věčně nepripravena sejme všechny..celou tu bandu dementnich polských plešek ..tvl ty jsou z devadesatych let..sustaky..atd..hlavně jich je hromada a nic ..no úplně přehnaný hloupoucky scénář..hvězdička za hudbu..jinak maximální utrpení to dokoukat..strašná sracka..10% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Obdobie natáčania trvalo od 6. mája do 1. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama