Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (161)

Smok 

všechny recenze uživatele

Velmi nedocenený animák. Mňa a moje potomstvo pobavil nespočetne veľakrát a prekvapivo ani tí najmenší diváci nemajú hokej z tej mimozemskej vložky a užívajú si ju nemenej ako ostatné príhody Kurovej partie. Postava malého smoliarskeho kurčaťa, ktoré sa stane hrdinom je neodolateľná a rozprávkovo pekne napísaná. Na protest proti 55% na databáze dávam 5*, inak za štyri. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už dosť! S animovanými 3D filmami si dám na nejaký čas pokoj. Toto odvetvie filmového priemyslu má výrazne klesajúcu tendenciu, za to však neuveriteľne rastúcu produkciu. Svet dnes zaplavujú nezmysly ako je napríklad aj "Strašpytlík". Plytký, nezáživný, nezábavný príbeh o nesympatickom kurčati s hydrocefalickou hlavou a nudnými hláškami. Až som sa čudoval, že to pochádza zo štúdií Walta Disneya. Úplne bez úrovne. * ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nehezká počítačová 3D animace (v roce 2005 asi vohromě kůl) z reklamy na cereálie (nebo z těch pořadů, které dnes vysílají dětské kanály batolatům o půlnoci, aby na ně něco blikalo), trapné písničky a nezajímavé halsové herectví. Nepochopil jsem, proč jsou obyvatelé města zvířata (to neni chyba filmu), asi aby se nalákali děcka do kina... a proč taky ne, dyť se takhle mizerně napsaný příběh mohl odehrávat kdekoli. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako není to úplný propadák, dětem se to bláznivé chaotické pobíhání a pištění asi bude líbit, je tam pár dobrých nápadů a odkazů, ale... právě to bláznivé pobíhání a pištění postaviček, které mi k srdci zrovna nepřirostly, je pro dospělého diváka docela špatně stravitelné. A největší hrůzou byl samozřejmě zpěv. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Stir It Up - Patti LaBelle/Joss Stone ,2. One Little Slip - Barenaked Ladies ,3. Shake a Tail Feather - The Cheetah Girls ,4. All I Know - Five For Fighting ,5. Ain't No Mountain High Enough - Diana Ross ,6. It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M. ,7. We Are The Champions - Chicken Little ,8. Wannabe - Abby Mallard/Runt of the Litter ,9. Don't Go Breaking My Heart - The Chicken Little Cast ,10. The Sky Is Falling ,11. The Big Game ,12. Dad Apologizes ,13. Chase to Cornfield ,14. Dodgeball ,15. Driving With Dad , ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně u semaforu, ve které Strašpytlík šlápne do žvýkačky, je nejdříve pohled na přechod zezhora - nikde ale žádná žvýkačka není. Nemohl tedy do žvýkačky šlápnout. (Patrik256)
  • Strašpytlík byl po Dinosaurovi (2000) druhým počítačově animovaným filmem, který vznikl ve studiích Walta Disneyho. Chvíli patřil do tohoto studia také megaúspěšný Pixar, který se ale osamostatnil, a proto se i jeho domovské studio pustilo do výroby CGI filmů. (imro)
  • Když sedí strašpytlík na střeše, je záběr zepředu a sedí blízko výstupku. Následně je záběr zezadu a strašpytlík je najednou na druhé straně. (Patrik256)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno