Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nehezká počítačová 3D animace (v roce 2005 asi vohromě kůl) z reklamy na cereálie (nebo z těch pořadů, které dnes vysílají dětské kanály batolatům o půlnoci, aby na ně něco blikalo), trapné písničky a nezajímavé halsové herectví. Nepochopil jsem, proč jsou obyvatelé města zvířata (to neni chyba filmu), asi aby se nalákali děcka do kina... a proč taky ne, dyť se takhle mizerně napsaný příběh mohl odehrávat kdekoli. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Stir It Up - Patti LaBelle/Joss Stone ,2. One Little Slip - Barenaked Ladies ,3. Shake a Tail Feather - The Cheetah Girls ,4. All I Know - Five For Fighting ,5. Ain't No Mountain High Enough - Diana Ross ,6. It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M. ,7. We Are The Champions - Chicken Little ,8. Wannabe - Abby Mallard/Runt of the Litter ,9. Don't Go Breaking My Heart - The Chicken Little Cast ,10. The Sky Is Falling ,11. The Big Game ,12. Dad Apologizes ,13. Chase to Cornfield ,14. Dodgeball ,15. Driving With Dad , ()

Reklama

helrohir 

všechny recenze uživatele

Slabota. Scenáristicky nefunkčný pokus o ďalšie animované disney dobrodružstvo dopadol opäť neslávne. Príbeh je nekompaktný, a akoby roztrieštený na niekoľko vzájomne takmer nesúvisiacich scén. Po humornej stránke zaujme tak pár heftov alebo odkazy na nejaké tie filmové klasiky. Tá 3D animácia taktiež neohúri, rovnako aj hudba je nevýrazná. Tento animák proste nefunguje takmer v žiadnom smere. 40%. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho sklamanie, pre mňa celkom uspokojenie. Jasné že za detských čias to bol u mňa solídny animák a za tie roky sa už aj moje myšlienkové pochody zmenili, ale tie narážky na rôzne filmy, skvelo laďujúci soundtrack a animácia adekvátna danej dobe mi nepokazila dojem ani po rokoch. Nie je to však nič chválospevné, ale taká animovaná blbinka pre pobavenie, obzvlášť mladšieho publika. Za mňa nostalgické 3*. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Je to film leda pro malé děti, krátký, animace tak akorát, žádná, kvůli které bych musela padnout na kolena. Příběh mě moc nebavil, ale uznávám, že pro malé děti film může být dobrý. Jenže já dítě nejsem a tudíž mě tento film prostě nezaujal... Ač pravda je, chvílemi mi Strašpytlíka bylo líto, ale že soucítíte s hlavním hrdinou, ještě neznamená, že film u vás boduje, takže bohužel... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Ron J. Friedman prišel do Disneyho velkovýrobny na kreslené filmy jako ostřílený scénárista. Mél za sebou neskutečné množství TV sérií, např. Charlieho andílci, Dukes of Hazard nebo Iron Man a pak se v kinech objevil také jejich animák Brother Bear. (imro)
  • Titulní hrdina v podání kuřete má na těle přes 76 tisíc bílých pírek, pod něž animátoři umístili více než 700 virtuálních svalů.
    (Zdroj: časopis Premiere, listopad 2005). (Pavlínka9)

Reklama

Reklama