Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Nejen že Nicole tu vypadá jako andělský diblík, ale taky je to docela zábavná záležitost. Bez Kidmanové by to nejspíš nebylo ono... protože ona to hraje tak dokonale a kouzelně, že si ani nemyslíte, že to hraje... je svérázná, šmrncovní a prostě svá. Fakt se mi to líbilo, i když film jako celek, je slabší, takže je to spíš průměr... ale každopádně to bylo neskutečně bezprostřední a uchvacující :-D ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nicole je fajn herečka, je mi sympatická a hrát prostě umí, je to třída :) padne jí snad každá role, ikdyž je možné, že některá míň a některá víc, ale žádná z jejich rolí není podprůměrná, zvládne všechno na jedničku, maximálně na dvojku...Hlavně díky jejímu výkonu si tenhle snímek zaslouží 3 hvězdičky, protože to ostatní bylo bezvýrazné a chtělo by to víc šťávy... ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale tohle byla hrozný. Nechápu, jak mohla Nicole Kidman a takový Michael Caine vzít takovéto role v absolutné směšném snímku. Během tohoto filmu jsem si asi 12x zopakoval: ´´Ježiš, to je ale blbost´´. A ještě doteď v hlavě slyším ten šílený smích Nicole a té sousedky. Nedá se nic dělat, ale tohle byla hňupovina na entou, která humor neviděla ani z dálky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman nemám moc rád. Přijde mi taková... prostě jí nemám rád, ale ve filmu "Moje krásná čarodějka" vypadala skutečně roztomile. Vlastně, kdybych měl film celý tak nějak zhodnotit, asi bych použil právě slovo roztomilý. Anebo neškodný. Snímek se vrací ke staré seriálové klasice, kterou u nás v podstatě neznáme, ale zase to není tak důležité, i když je pravda, že k postavám nebudeme mít takový vztah jako americký divák. Nevadí to ale, protože ve filmu je vše podstatné vysvětleno, a to opět docela roztomile. Hodně pomáhá i účast takových herců jako Michael Caine nebo Shirley MacLaine. Will Ferrell je jen tím správným komickým kořením. Místy je trapný, místy skutečně vtipný, prostě v jeho případě naprostá klasika. Co mě na filmu trochu mrzelo, to je skutečnost, že by z toho šlo vytřískat mnohem více vtipů. Vždyť v našem světě existují čarodějové, a je to romantická komedie. To by bylo scének. Ze začátku to film skutečně používá, ale pak se mění v komedii, která se zároveň trochu snaží poukázat na rozmařilost amerických seriálových hvězd a hvězdiček. Efekt v tomhle směru není příliš velký, opět se především jedná o prvek komický. Herci odvádějí celkem dobré výkony, ale romantická komedie příliš nepřekračuje stín klasické americké romantiky. Důležité je hlavně to, aby byl snímek líbivý, a takový skutečně je. Líbivý a roztomilý. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/zitra-nehrajeme-lovci-dinosauru.html ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedie, která nebyla vtipná. Pravda, zasmál jsem se párkrát Ferrellovi, třeba jak čuchal kabelku, ale když říkám párkrát, tak fakt myslím dvakrát. Will Ferrell nikdy nebyl tak špatnej, jak v tomhle filmu. Ale může za to taky ten scénář. Kidman je sice hezká a vrtět nosem umí hezky, ale charisma si tentokrát asi nechala odčarovat... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama