Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krásna čarodejka Isabel Bigelow sa rozhodne, že zanechá čarovanie a presťahuje sa do luxusnej štvrte v Los Angeles. Tam chce žiť prostým životom smrteľníka. Zo všetkého najviac, ale túži spoznať pravú lásku. Toľko zhruba k obsahu tejto prisprostlej, povrchnej zlátaniny. Skrátka blbosť. Lenže ono tam hrá Nicole Kidman. Nikdy som ju nemal zrovna v obľube, ale rešpektoval som fakt, že sa jedná o talentovanú herečku. To asi budem musieť tiež prehodnotiť. V tomto filme sa upísala do úlohy, ktorá by pasovala skôr nejakej mladej afektovanej teenagerskej hviezdičke. A myslím, že aj tá by ju zvládla lepšie. Pretože primadona Nicole sa tu len trapne poťahuje za uši a nechutne krúti nosom ako po poriadnej laine kokaínu. No a jej partner Will Ferrell? Ešte horšie. Nuž, tak to dopadá, keď homosexuál má zahrať milovníka. Veľmi zlý film. * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $63,313,159Tržby Celosvetovo $131,426,169║ Suché, príbehovo stratené, načrtnutí vzťah(Kidman-Ferrell) bez skutočnej iskry, herecký potenciál to malo ale kde nič tu nič, prevažne to je len premávanie po pľace, nič viac, kde tu je závan vtipu ale to nezachráni túto umelú frašku. Strata času! /25%/ ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Inkviziční tribunál v čarodějnickém procesu s Norou Ephron vynesl následující rozsudek: Režisérka za úsvitu podstoupí tzv. "zkoušku balvanem", kdy s dvouset librovým kamenem přivázaným na zádech bude vhozena z Mostu spravedlivých do Řeky beznaděje. Když se udrží na hladině, znamená to, že je spolčena s ďáblem a bude ji následně setnuta hlava. Pokud však klesne ke dnu a utopí se, bude zproštěna veškerých obvinění z čarodějnictví a může dále režírovat snímky podobné charakteru.. Některým uživatelům stačí rozkošná naivita Nicole, či její malá prsa, což jsou však pro mě atributy pro komedii nedostačující. I když na druhou stranu, obcování na Petrových kamenech by mě asi obměkčilo.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom priemerná pohodová komédia. Nič extra som nečakal a preto ani nie som sklamaný. Opäť sa mi raz potvrdilo pravidlo, že aj podpriemerný námet a scenár môže na úroveň priemeru alebo aj viac vyzdvihnúť dobrý a skúsený herec. A v prípade Willa Ferrella to platí na sto percent. Svojou charizmou a herectvom dokázal tento film vylepšiť aspoň na priemer. A preto filmy s ním sklamú iba málokedy, proste dokáže aj z blbiny urobiť niečo pozerateľné. Nicole Kidman nie je zlá herečka, ale v tomto prípade mu vyložene nestíhala, pôsobila na mňa až moc strnulo. 55/100 ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nicole je fajn herečka, je mi sympatická a hrát prostě umí, je to třída :) padne jí snad každá role, ikdyž je možné, že některá míň a některá víc, ale žádná z jejich rolí není podprůměrná, zvládne všechno na jedničku, maximálně na dvojku...Hlavně díky jejímu výkonu si tenhle snímek zaslouží 3 hvězdičky, protože to ostatní bylo bezvýrazné a chtělo by to víc šťávy... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama