Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem se dobře bavil, nenastala žádná hluchá část a to je přece u tohoto typu filmu nejdůležitější. A z toho, co nám pravidelně servírují tuzemské televizní stanice patří, dle mého názoru, mezi to lepší. Nicole Kidman je kouzelná, Will trochu zaostává, ale celkově film působí příjemným dojmem. Pobavil, potěšil, ale nenadchnul. (60%) ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už dávno, jen jsem úplně zapomněl, o čem film byl. No a po druhé projekci se nedivím - taková ptákovina! Když se řekne komedie, nepředstavuju si 90 minut bez zasmání. Když se řekne bláznivá komedie, nepředstavuju si, že ve filmu budou všichni blázni. Nemůžu strávit fakt, že IQ žádné z postav nepřekračuje 10 bodů. Hvězda za Nicole, jak to pěkně dělá pusou. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $63,313,159Tržby Celosvetovo $131,426,169║ Suché, príbehovo stratené, načrtnutí vzťah(Kidman-Ferrell) bez skutočnej iskry, herecký potenciál to malo ale kde nič tu nič, prevažne to je len premávanie po pľace, nič viac, kde tu je závan vtipu ale to nezachráni túto umelú frašku. Strata času! /25%/ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ústředním problémem tohoto filmu je, že je postaven na předpokladu, že VŠICHNI jeho diváci znají původní televizní seriál a že ho milují. Český divák se tedy může bavit přinejlepším částečně. Navíc humor v tomto filmu je takový „každý pes, jiná ves“. Za sebe dodávám, že bezkonkurenčně nejlepší postavou mi přišel Michael Caine, který byl zábavný pokaždé, když se na plátně objevil. A pokaždé stejným způsobem. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Čarodějka s černým (teda skoro) kocourem a klasickým koštětem (pravda skládacím - pokrok nezastavíš), přestává kouzlit...... .“to bylo naposledy“, “to bylo úplně naposledy“ (i když asi se stejným úspěchem jako kuřák, když tvrdí ta byla poslední) chce být prostě normální. A herec s nezapomenutelným propadákem „Stál 140 miliónů a vydělal 1,6 miliónu, jediné DVD, které si nikdo nekoupil “, ten chce být znovu filmovou hvězdou, ale zatím se musí spokojit s rolí v seriálu, ovšem může si vybrat s kým bude hrát. Jenže dát roli čarodějce a ještě ji naštvat?! Kouzlo průměrné komedii dodává Nicol. U mě, díky ní, bez problému 3*. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama