Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý si až tak moc zahráva so sebareflexiou, až z toho jeden nemusí stíhať a bude sa cítiť miestami trápne a miestami stratený. Dá sa povedať, že som na tom rovnako, ale rozumiem, prečo Bewitched nakrútila Nora Ephron tak, ako ho nakrútila a prečo humor a romantika fungujú trochu inak, ako očakávame od romantickej komédie. Vlastne vôbec nechápem, čo robil takto ladený film, vychádzajúci z u nás neznámeho seriálu, v našich kinách. ()

Philippa 

všechny recenze uživatele

Tak od odpadu tenhle film zachránila jedna scéna ,která mě odrovnala na pět minut tak jako dlouho nic. Dostala jsem takový záchvat smíchu ,že i z vedlejšího pokoje se přišli podívat co se mi stalo. To způsobilo to ,že jsem Čarodějce dala šanci až do závěrečných titulků ,ovšem přiznávám ,že s velkými problémy. No a jelikož jsem holka a neokouzlil mne půvab Nikol ,jsem si jistá že to byla absolutně ztráta času. Ovšem pokud je pravda ,že smích prodlužuje život ,tak předchozí věta nemůže platit a ......:-) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Inkviziční tribunál v čarodějnickém procesu s Norou Ephron vynesl následující rozsudek: Režisérka za úsvitu podstoupí tzv. "zkoušku balvanem", kdy s dvouset librovým kamenem přivázaným na zádech bude vhozena z Mostu spravedlivých do Řeky beznaděje. Když se udrží na hladině, znamená to, že je spolčena s ďáblem a bude ji následně setnuta hlava. Pokud však klesne ke dnu a utopí se, bude zproštěna veškerých obvinění z čarodějnictví a může dále režírovat snímky podobné charakteru.. Některým uživatelům stačí rozkošná naivita Nicole, či její malá prsa, což jsou však pro mě atributy pro komedii nedostačující. I když na druhou stranu, obcování na Petrových kamenech by mě asi obměkčilo.. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem se dobře bavil, nenastala žádná hluchá část a to je přece u tohoto typu filmu nejdůležitější. A z toho, co nám pravidelně servírují tuzemské televizní stanice patří, dle mého názoru, mezi to lepší. Nicole Kidman je kouzelná, Will trochu zaostává, ale celkově film působí příjemným dojmem. Pobavil, potěšil, ale nenadchnul. (60%) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman je krásna a rozkošná a Will Ferrell vo svojej klasickej narcistickej ukričanej polohe je neskutočný, no ten scenár kombinujúci nakrúcanie remaku a remake samotný je úplne peklo. Nič tam do seba nezapadá a koniec pôsobí dojmom, akoby to už všetci chceli mať za sebou, tak to rýchlo ukončili. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama