Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Neočekával sem žádný extra film, v životě sem o něm neslyšel, dokonce jsem na něj koukal v roce 2013 znova, aniž bych si vzpomněl, že už jsem ho viděl a v roce 2008 ho tady už hodnotil, ale to tak u některých filmů bývá. Člověk si tak jednoduše může odvodit, že to ničím výjimečné není. Na druhou stranu za špatné bych to taky neoznačil. Je to narvané celebritami a dělají si víceméně srandu z hudebního průmyslu, takže kdo tuhle branži žere, se u toho bude bavit možná o něco víc. Všichni z tohohle odvětví tu jsou víceméně za mafiány a o vraždy tu není nouze. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Kouzlo filmu Chyťte ho!, který patří k mým velmi oblíbeným, se poněkud vytratilo. Spousta situací z předchozího filmu se opakuje v jiných variacích, ale tím právě ztrácejí na své originalitě. Škoda, protože Chilli Palmer je fakt cool. Ovšem kniha je fakt dobrá. Nechápu, proč se jí nedrželi a místo toho se pokoušeli vytěžit Chyťte ho! ()

Reklama

Heraldika odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno někdy před dvěma lety v kině, ze kterého jsem co deset minut odcházela telefonovat. Absolutně mi nevadilo, že přijdu o zápletku či nějaký vtip, jelikož ani jedno ani druhé ve filmu není. Nebýt parťáka v sále, který se hrdinně tvářil, že ho to baví, odešla bych úplně. Pokud tedy tento "skvost" neuvidíte, buďte v klidu :-). ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Dvojhodinová, hviezdami nabušená komédia plná vtipov, z ktorých tri stoja za zasmiatie. Je pravdou, že komerčne úspešná komédia nepotrebuje viacej než hviezdy - viď. v USA veleúspešné zhovadilosti bratov Wayansovcov (séria Scary Movie, White Chicks). V tomto prípade ale ide o pokračovanie kvalitnej zábavy s postavami a hravou zápletkou, ktoré je síce menej trápne, no rovnako vtipné a vzrušujúce ako Men in White... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Fantasy - Earth, Wind & Fire [3:46] ,2. Hollywood Swinging - Kool & the Gang [3:26] ,3. Be Thankful for What You Got - William DeVaughn [5:45] ,4. Roda - Elis Regina [2:35] ,5. Sexy - Black Eyed Peas [4:44] ,6. Suga Suga - Baby Bash [4:10] ,7. The Boss - James Brown [3:12] ,8. Ain't No Reason - Christina Milian [3:12] ,9. Believer - Christina Milian [3:14] ,10. Brand New Old Skool - 777 [4:34] ,11. G's and Soldiers - Planet Asia/Kurupt [4:12] ,12. Cool Chill - John Powell [3:56] ,13. A Cowboy's Work Is Never Done - Sonny and Cher [3:15] ,14. You Ain't Woman Enough - The Rock [6:03], ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Po filmu Malý svědek (2001) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si společně zahráli John Travolta a Vince Vaughn. Podobně se jedná o druhý společný projekt i pro hereckou trojice Uma Thurman, John Travolta a Harvey Keitel, kteří se setkali již během natáčení filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (x_silver)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama