Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Urostlého Stevena už nebaví potulovat se v Americe po lesích a hledat zraněná zvířata, tak vyráží do Polska vyhladit sexuálně-otrokářsko-ujetej gang, který unesl jeho korespondenční kamarádku. Dostane k ruce polskou kriminalistku, kterou ovšem vyřídí spadlá police, takže se nemůže zůčastnit posledního boje, kde se nám představí meč vs. katana. Kupodivu Seagal se tu celkem dobře hýbá a dočkal jsem se i pár dobrých přestřelek a potyček s oblíbeným lámaním končetin, to vždycky potěší. Ačkoliv je to opět hrozná hloupost, dá se to vydržet. Ideální k odpolednímu schrupnutí. -"This is my favourit moment in life." -"What's that?" -"That's when the predator becomes the prey." ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zo Seagaloviek natocenych v srackoidnom obdobi po roku 2001 ma tento film zapletku, ktora sa mi paci najviac. Nevadi mi ani, ze je zlozena z tych najjednoduchsich klise. Proste mi sedi. O to viac ma mrzi, ze po akcnej stranke je to uplne o nicom. Okrem jednej hromadnej bitky na zaciatku a neskutocne mizernej finalnej bitky tu je len jedna vacsia priemerne natocena prestrelka. Vdaka tomu miestami film dost nudi a ja nemozem dat viac ako 2*, lebo v ziadnom ohlade tento film nie je nadpriemerny. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Inspirován Tomášem Matonohou jsem se rozhodl napsat panu režisérovi Po-Chih Leongovi otevřený dopis, který bych Vám teď rád přednesl: "Vážený a milý pane režisére, tlustá kurva zhurta funí, bordel, sardel, dýchánek, humus, bláto, hrouda, kokot, ožralej střihač, chlast, tupý meče, zasraná kamera, blázen, trapnost, příšernost, unylost, hovna, rachotina, guma, nadváha, nasyslená držka, debil, magor, nuda, nuda. nuda. Závěrem bych chtěl ještě zdůraznit: potící se Seagal, pochcanej barák, unylý nádvoří, zmrskanej střihač, mišmaš, bordel, zbloudilá kamera, souboj, smích, kečup, nejtrapnější póza, úchyl, blázen, zkažený oči, ztráta času, toť vše, s pozdravem zklamaný kdysi fanoušek Stevena Seagala, Lateef." ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě,jak některé Stevenovi perly,které se nedají naprosto vůbec sledovat,mají třeba o 25% lepší hodnocení,než Poslední Mise.Slušnej akčňák,kterej sice ani z poloviny nedosahuje ničeho před rokem 1997,ale scénář má konečně smysl a akční scény jsou slušně nasnímané a Steven má dokonce schopnost se rozeběhnout!V jeho tváři sem mírně viděl jeho image a ducha let 90sátých,proto krásné 3*....55%. ()

ekomo 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu hodnocení ostatních uživatelů. Tento film je zajímavý již prostředím, kde se odehrává, narozdíl od většiny hollywoodských filmů odehrávajících se bud v ulicích Los Angeles nebo New Yorku. Celý film má zajímavou atmosféru a poměrně zajímavý děj až na ty ubohé herecké výkony, které filmu ubírají na věrohodnosti a tím i na podstatě celého filmu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno od 4.srpna do 21.září 2003 v Polsku, konkrétně v jeho hlavním městě, Varšavě. (Stocki)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)
  • Během pre-produkce měl snímek nejprve pracovní název "The Rescue" a poté "The Package". (Stocki)

Reklama

Reklama