Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Rousse 

všechny recenze uživatele

Tak jak u cimrmana říká bordelmamá: Eskymáci, tak rybí tuk už taky ne! tak já říkám: Stevene, tak tyhle "akční" filmy už taky ne! Po scénáristické a dějové stránce hrůza, herecké výkony (dá se tomu tak říkat?) radši bez komentáře a abych se dívala na film kvůli 60-ti letému pánovi, který sám zlikviduje celou mafii? Ne díky, tenhle "kulturní" fujtajksl si s radostí odpustím. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je aj v na Seagalove pomery ten absolútne najnudnejší blábol aký vypotil. Každý kto behom sledovania filmu nezaspí, by si zaslúžil Nobelovu cenu za mier. Steven žije vo svojej chalúpke a dopisuje si s poľskou sirotou, keď sa mu ona prestane ozývať, vezme Steven svoju naleštenú katanu a vidá sa zmasakrovať tých hajzlov čo jej robia zle. Aspoň ten záverečný duel na meče je ako tak slušný, ale než sa k nemu dostane, tak chudák divák zdochne frustráciou. Nič iné, len nuda-nuda-nuda-nuda-tučný Seagal čo sa ledva hýbe-nuda-nuda-nuda... chŕŕŕŕ... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Někdejší ikona akčního žánru nabyla největší slávy na přelomu 80. a 90. let, vzniklo zhruba pět podařených projektů a někdy od roku 1994 to jsou už nekoukatelný záležitosti. Od amatérské režie, přes amatérský střih, až k jednomu zavalitýmu týpkovi, kterýho z nostalgie neodepisujete!! Na důstojný odchod to bohužel prozatím nevypadá!! Holt, nájem se nějak platit musí.. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Scénárista musí být buď velký recesista nebo naivní blb. Jak jinak si vysvětlit velkou převahu debilních dialogů nad akcí, kterou je zde po hříchu málo a která dělá právě filmy se Stevenem Seagalem více či méně koukatelné. Když k tomu přidám ještě nešikovně směšného režiséra, tak opravdu nemohlo vzniknout nic jiného, než další filmový paskvil ve Stevenově výhradně béčkoidní filmografii. ()

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Stívne, dokázal si to a dám ti jednu hvězdičku, protože je to přeci jenom o stupeň lepší než ty minulý s***y cos natočil!Samozřejmě, že je to otřesnej brak, ale s trochou nadhledu se to dá vydržet! Když pominu to, že ošetřuješ ptáčky, píšeš si s nezletilou holkou z Polska, zřejmě to má za následek tvá předchozí služba v nějaké organizaci, která se tě dost zvláštním způsobem snaží opět získat zpátky, tak mi tu zbývá ta jedna pozitivní věc, proč ti tu hvězdičku dávám! Ty si totiž milej Stívne děláš už legraci sám ze sebe a to oceňuji! Jak si totiž jinak vysvětlit tvé komické pohyby, gesta, mimiku a vůbec veškeré tvé "hraní", které jsem dříve měli všichni za strašně "cool", ale s přibývajícím věkem a kily působí maximálně komicky až trapně! Možná by to chtělo příště točit filmy pro Greenpeace a nebo začít se sebou něco dělat, pač příště tě od odpadu nezachrání ani posvěcená voda z Buddhistického chrámu! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno od 4.srpna do 21.září 2003 v Polsku, konkrétně v jeho hlavním městě, Varšavě. (Stocki)
  • Druhé meno Seagalovej postavy je Lansing. Steven Seagal sa narodil v meste Lansing v Michiganu. (Seag)
  • Během pre-produkce měl snímek nejprve pracovní název "The Rescue" a poté "The Package". (Stocki)

Reklama

Reklama