Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvé štyri časti boli fantastické. Výbrone vyskladaná atmosféra, ktorá miestami zachádzala až do taomného mystéria. Navyše otázky, položené hneď v úvode, stále hrýzli nedočkavosťou, kedy už budú zodpovedané. Oceňujem aj vizuál. To vyvrcholenie mi ale už prišlo také obyčajné, vzhľadom na to, aký výborný rozjazd to malo. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Tohle se Němcům opět povedlo! Naprosto perfektní seriál, který Vás udrží v napětí všechny epizody a když už jste si jistá, že ten padouch je daný člověk, rázem je to všechno jinak. Co nemusím je "otevřený konec", respektive jsme se nedozvěděli jak to bylo potom, co se stalo s holčičkou, co s chlapečkem, co "nová" Lena.  Ale jinak si seriál plně zaslouží 4* ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ako celok to nebolo zlé, ale z každého uhla pohľadu v mojich očiach tomu chýbalo niečo k dokonalosti. Málo thrilleru, málo napätia, páchateľ, ktorého nám štyri a pol časti neukážu, nám nakoniec ponúkne ľahko rozmotateľný príbeh. Ako malé klbko vlny, ľahko sa dostanete k jeho jadru. Navyše, aj ten názov vám od úvodu všeličo napovie. Nesympatické herecké obsadenie, policajtka Aida ma rozčuľovala. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Wau. "Němčouři" se toho vůbec nebáli a ukázali, že méně, může opravdu znamenat více. Výrazově úsporná psychárna, která však ve spojení se skvělým soundtrackem dokáže vypálit slušné díry do mozku. Obchází to defacto všechna zavedená pravidla, která máte pro tento typ seriálu v hlavě zakódována a vídáte je především v zámořských produkcích. Je to prostě jiné a zároveň skvělé. Malá Naila Schuberth herecky válcuje i své dospělé kolegy. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Kvalitní německá TV. Těch 6 dílů není ani málo ani moc. Je to povětšinou dobře zahrané. Má to parádní kameru.. V úplném finiši možná všechny motivy nezapadly do sebe tak efektně a přirozeně jak by asi tvůrci chtěli, ale na tom rozuzlení to celé naštěstí nestojí. Psychologicky mi to přišlo relativně věrohodné. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Autorka predlohy Romy Hausmann sa podieľala priamo na tvorbe seriálu, aby bol pripravený podľa jej pôvodných predstáv. Ona sama uviedla, že príbeh je inšpirovaný únosom Nataschy Kampusch, o ktorom bol natočený napríklad film 3096 dní (2013). (Arsenal83)
  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama