Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

To se takhle sejdou notorický děvkař, romantický násilník, feťák, co nezná míru a jeden světec s lahví vodky, aby založili kapelu, jejíž sláva popravdě vyvěrá z neustálých výstřelků a skandálu, než že by byli tak hudebně talentovaní. Je to cirkusová šou čtveřice dacanů, která navíc úplně vynechává ty nejhorší excesy (co Pamela?). SHRNUTÍ: Po shlédnutí jsem si jistá, že Ozzy toho netopýra sežral schválně. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tihle chlapci si slogan sex, drogy a rock´n´roll! vzali hodně osobně. Během sledování snímku jsem si vzpoměl na všechny kritiky snímku Bohemian Rhapsody a říkal jsem si, tohle je pro Vás kolegové. Našlapaný, neuhlazený, upřimný s absulotně našlapanou první hodinou, kdy má film vysloveně trysky u prdele. Dostane tě, ale o to víc zamrzí tuctový závěr, nechápu, nerozumím. Mít to na konci stejný level jako na začátku dávám bez diskuzí pět a to jsem o kapele v životě neslyšel. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Po skvělé Královně jsou zde neméně skvělí Motley "kurva" Crue. Queen byla oslava hudby, The Dirt k hudbě přidal i to co k podobným kapelám prostě odjakživa patří - sex, chlast a drogy. Žádné servítky, pořádná jízda. Velmi dobrý casting, kvalitně zpracované, film šlape na všech možných frontách, od komických vložek po drama. Takhle si představuju životopisný film, s náhledy všech zúčastněných, různé scény pohledem jednotlivých aktérů. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Až na ty strašný paruky úžasný film. Možná dokonce nejlepší o hudební skupině, co jsem kdy viděl. Vtipné a k divákovi spravedlivé bylo občasné pomrkávání do kamery, co se stalo, co ne, co případně ve filmu chybí. Jak nemám rád filmy o feťácích a jejich trápení, tak tady si nikdo na nic nestěžuje. Prostě to chvíli pěkně srali a později si to uvědomili. Hudebně je film skvělý a to Mötley neposlouchám a dokonce jsem na fesťáku ani nešel na Vince Neila. Což mě nyní s odstupem času celkem mrzí. No ale k filmu samotnému. Bylo kouzelné to poselství kamarádství. Hodně bylo umocněno temnějšími a více či méně smutnými životními momenty všech čtyř členů kapely. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Opravdu jízda po celý film. Jméno Nikki Sixx znám kdesi z novin a o skupině Mötley Crüe jsem taky jenom četla. Jejich hudbu jsem neznala. Takto nějak si představuji životopisný snímek o kapele. Žádná omáčka, žádné zbytečné kecy, jen drsný děj. Pravda, nejsou to žádní skauti, ovšem to jsem ani nečekala. Kokain, heroin, chlast a děvky, to se line celým filmem. Ale také něco málo z rodinného života a několik osobních tragédií. No a samozřejmě hudba, která vůbec není špatná. Kdo máte rád životopisné filmy, určitě doporučuji. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama