Reklama

Reklama

Tarot

  • USA Tarot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když skupina přátel neuváženě poruší nejzásadnější pravidlo tarotů, které vykladačům zapovídá použití balíčku jiného vykladače, přivolají na sebe nevědomky hněv nepředstavitelného zla, které bylo v prokletém balíčku karet uvězněno. Jeden po druhém jsou tak nuceni čelit svému osudu a stávají se nedobrovolnými účastníky smrtící hry ve snaze uniknout věštbě, kterou jim taroty předpověděly. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

Bublasaurus 

všechny recenze uživatele

Nelze říct, že je to zcela originální, ale spíše si to z těch klišé dělá srandu. Oceňuji střídání vtipnosti s romantickou linkou - jediné, co mi vadí, jsou ty karetní bubu věci - měly málo prostoru. Ale Magician a jeho show byla nejlepší scéna z filmu. Jinak asi první horor, který mne doslova v tomto roce překvapil! Jacob Batalon pobavil! A tento film bych určitě někomu doporučil ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to netočilo kolem teenegerů, kteří opět dělají docela dost hloupá rozhodnutí, tak by to mohl být zajímavější film. Takto mi to vždycky přijde šílené, že ikdyž vidí co vidí a zažívají ty horrorové momenty, tak se stejně rozhodují absolutně nepochopitelně. Jinak nádech horroru a temna příjemný. CGI taky hezkej. Jedna z příjemnějších lekaček za poslední domu, ale samozřejmě masterpiece to nebude. ()

Reklama

perna182 

všechny recenze uživatele

Tarot je zase jeden z těch případů kdy trailer je 100x lepší než celý film. Jednak nám ukáže, co se bude dít, takže potom překvapit není moc čím. Ovšem tady to závěr zvládl dokonale. Dokonale mě překvapil.  První 2/3 filmu jedou ve stylu Nezvratného osudu a jen si připravují půdu pro smrtící scény. Doposud by to byl celkem fajn film na 50% jenže pak přijde závěrečná třetina, kde se stane něco, protože scénář, k tomu to podtrhne ignorance jednoho z nastavených pravidel a závěr se nám sype jako domeček z karet. A já jsem nejen zklamán, ale vlastně i trochu nas... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No po filmu si určitě tarotové karty vykládat nenechám. Jinak tam máme mladý lidi, někdo nevěří dění, jiný naopak atd. známe, ale také je třeba říci, že smrt některých byla krutá, o lekačky se někdy film snažil až příliš často. Celkově fakt umí dát v rámci žánru nějaké to leknutí a strašidelnou atmošku. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Toto bylo takové miloučké a hloupoučké, jak kdyby to natočili před deseti lety, kdy nebylo ani žbla nic dobrého. Bavilo mě to tak, že jsem se napůl díval na jinej film na druhé platformě. Jen řadový hloupý horor, nalinkované vraždění, neoriginální námět (od začátku víme kdo jak umře) a celkově není moc o co stát. Lekačky a pičoviny, pro plebs ideální. 2* a.k.a 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama