Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (567)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže mě jednička nikterak neokouzlila, tak o tomhle se to dá říci dvojnásob a ještě to pořádně podtrhnout. Našlo by se tu sice několik zajímavých scén a párkrát jsem se i zasmál, ale tady už zvítězila spíš trapnost nad kvalitou na plné čáře. Mám až obavy jít do dalších dílů, protože tohle jsem vydržel jen s vypětím všech sil. Dokonce mi přišlo, že už ani ústřední dvojici Jones, Smith to moc nebavilo… ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je docela slabota proti kvalitní jedničce. Děj je hodně urychlený a ani občasné povedené scénky nedokáží zaplašit mé rozpaky nad nezáživným příběhem. Mluvící pes Frank a hlavně cameo Michaela Jacksona alias agenta M jsou ale nezapomenutelné. PS: Poví mi někdo co se vlastně stalo s postavou Johnny Knoxvilla? 50% ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Po solidní jedničce opravdu velké zklamání. Vytratilo se kouzlo, vytratil se vtip, zůstala jen nepříliš nápaditá a občas zcela bezradná imitace, naplněná trapností, kterou ani pošťák Tommy Lee nezachrání. Nejsmutnější je, že z celého filmu je nejvtipnější úvodní televizní epizoda stařičkého laciného seriálu. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa obrovské sklamanie, až som neveril, že to točil režisér prvého dielu. Jasné, že triky ostali výbornými, vrátili sa aj sympaťáci v hlavných úlohách, ale ja som sa nudil. Vtipu v tom bolo dosť málo aj na 20-minútový sitcom. Ale s tým obrovským sklamaním to neberte až tak vážne, ja milujem jednotku, už som ju videl najmenej dvanásťkrát, dokonca mám pocit, že sa bavím stále viacej. Ten kto nevidel jednotku, alebo aspoň neporovnáva, by sa mohol baviť. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

po jedničce neoriginální, místy zoufale nevtipné, většinu času o ničem... na druhou stranu párkrát se člověk opravdu zasměje (někdy to ovšem nejspíš nebyl záměr tvůrců) a 88 minut je tak akorát... jen by na konci neškodilo na konci bliknout i nám, divákům, abysme to dostali ze svých vzpomínek... :) oddechovka, ale jo... 50% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama