Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když je člověk druhej den zničenej po pořádným mejdanu, nepotřebuje zrovna léčit kocovinu u přechytřelýho filmu. Tenhle tak akorát odpovídá. Neklade přílišné nároky, místy je i blbej, Jennifer Aniston je ovšem zjev na kterej se v tomhle filmu dobře dívá, a tak se dá té nedokonalosti lecos odpustit. Nicméně dialogy, to je něco, co tomuhle filmu opravdu chybí. Mohlo by to bejt daleko lepší, ale na tu nědělní kocovinku to naštěstí stačí...60% ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

"Prijemne" je to slovo. Urcite omielane milion krat v miestnych komentaroch. Ale kto by to cital. Anistonka a Stiller prijemne sprevadzaju dejom od jednej "vedlajsej" postave k druhej, vsetky skvelo obsadene a zaujmavejsie nez vacsina dejovej linky. Romanticky vsak priznavam, ze aj im to velmi svedci a casto je to vtipne. Tak prijemne. A nakonci sa dockame aj tradicneho "za 2 hodky odlieta" behu. Tiekol som jak juniorky pred Bobor koncertom. Biebrom. Brumbrum ci ako? ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Podle shlédnutých snímků posledních dní, zřejmně nemám šťastnou ruku na to, abych vybral ten lepší kousek, který by mi alespoň spravil náladu. Na prstech jedné ruky po nehodě z pilou, bych spočítal filmy u kterých jsem se opravdu bavil a odlechčil nervovým kolapsům kterým v posledních dnech čelím ( hlavně pracovně ) Nevím, možná za to ten film ani tak nemůže, ale mně to prostě nebavilo a sposta " komických " situací mně spíš nasírala než aby pobavila. Takže za 2 háčky na ryby. Ben Stiller a Jennifer Aniston, mi k sobě vůbec nepasovaly. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh, avšak poněkud osudově jiný. Je naprosto popřena klasická romantická šablona, tudíž se svatbou nekončí, ale naopak začíná. A tak by se vlastně mohl napsat dovětek, a jak to bylo dál. Pro muže nemůže být větší noční můra, než když se jeho novomanželka na líbánkách vyspí s někým jiným. Reubenovi se to stalo, ale i tak se snaží žít dál. Osud je však mrška zákeřná, a tak mu náhoda postaví do životní cesty Polly. Ben Stiller a Jennifer Aniston jako pár v naprosto odlišných charakterových vlastností. Mohla by to být komedie, ale John Hamburg, coby režisér a scenárista v jedné osobě, se striktně držel svěží romantické atmosféry, která svým jemným humorem a danými vlastnostmi překvapivě potěší. Ben Stiller je ve své roli prostě takový jaký je, zatímco Jennifer Aniston se naopak snaží ve své, v uvozovkách, rebelské postavě se smyslem proto sounáležitosti vlastní zábavy a svobodné životní vůle až moc zbytečně netlačit na pilu. Její skromnost a zároveň přísnost dodržování svých zásad je až úctyhodná. Jejich vzájemná osudová linka samozřejmě není bez zádrhelů, avšak poklidný nadhled a řešení komplikací snad může být i pro mnohé inspiraci. Je to krásný příběh, který hlavně divačky příjemně pohladí. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se dalo skouknout v pohodě až do konce. Místy hodně dobrý humor, jindy zase hodně divný humor, ale mnohdy prostě jen humor. Jak více se k tomuto filmu vyjádřit? Ben Stiller se objevuje v další romantické zamilované komedii v hlavní roli, Jennifer Aniston znovu hraje holku, o kterou bojuje nějaký muž a do toho se tu objevuje roztomilá fretka. Jak říkám, dá se to zhlédnout až do konce, ale člověk u toho nesmí přemýšlet a jeho cílem by mělo být koukat na tenhle film s tím, že se chce pouze pobavit a nic víc. Potom z toho vychází průměrné tři hvězdičky. Sice by tahle komedie spadal spíše do mírného podprůměru, ale vzhledem k tomu, že mám rád Jennifer Aniston, tak jsem se rozhodl pro ty tři hvězdičky... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)
  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)

Reklama

Reklama