Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Polly průměrná komedie, kde B. Stiller je stále a tentýž B. Stiller. Vtipné ani moc ne, romantické spíš vůbec než málo. Navíc mi tento snímek přijde dost vynucený. Na druhou stranu, když si tento film pustíte odpoledne při zašívání, či žehlení u TV není to tak špatné. Je to hranice mezi 2 až 3 hvězdama. Avšak protože jsou mnohem větší hrůzy, přikláním se spíš k té vyšší variantě. Ale rozhodně žádná sláva. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to tým čím-ďalej-lepším Benom, či sympatickou Jennifer, či tou super fungujúcou chémiou medzi nimi, či Seymourom a jeho super výkonom snáď v každej scéne (hlavne basket, divadlo a koniec), či geniálnym Azariom s geniálnym prízvukom,....možno slepou fredkou, tými nechutnosťami, ktoré na filme (áno, ešte stále mám 16 :o) ) vyhľadávam....A možno tým, že je to tak výborne zamiešanej do romantickej hodinu a pol trvajúcej komédie bez zbytočných ponaučení. A práve TO mi nedovolí siahnuť na priemer. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Mozno to nepatri medzi tie najuspesnejsie komedie s Benom Stillerom, ale ja som sa bavil a nevidim dovod, preco by som mal dat len 3 hviezdicky. Proste vidim Bena Stillera a musim sa smiat, pretoze je to vecny smoliar... 24.11.2009 ______ Ben Stiller - (Reuben Feffer) +++ Jennifer Aniston - (Polly Prince) +++ Philip Seymour Hoffman - (Sandy Lyle) +++ Alec Baldwin - (Stan Indursky) +++ Debra Messing - (Lisa Kramer) +++ Hank Azaria - (Claude) +++ Bryan Brown - (Leland Van Lew) +++ Jsu Garcia - (Javier) +++ Produkcia: Danny DeVito +++ Hudba: Theodore Shapiro +++ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelná komedie, kde v podstatě od začátku víte, jak se budou jednotlivé vztahy vyvíjet. To by nebyl takový problém, protože schéma se skoro očekává, ale že to bude mít tak dva tři vtipné momenty, to je na komedii se Stillerem celkem malá. Na druhou stranu Jennifer Aniston je zde celkem zajímavá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prostá průměrná komedie s hercem, od kterého bych to asi málo kdy čekal. Ale i to se stává. Ben Stiller je herec, kterého mám vcelku rád. Jeho filmy většinou jsou po vztahové stránce dost destruktivní. A obstojně je to i ve filmu Riskni to s Polly. Docela příjemně se na to kouká, tedy pokud se chcete párkrát pousmát a jinak sledovat vztahy, vztahy, vztahy. Jennifer Aniston na tom není jinak. Když už nějaký film, tak hlavně s komediálními, citově zaručenými chvilkami, které ne že by byly špatné, ale jsou prostě velice průměrné. A přitom se k sobě docela hodí. Jediný, co mě dokázalo vytočit, tak to, že si tvůrci vzali námět z jedné epizody seriálu Přátel a to ten, když si Ben Stiller dělá seznam pozitiv a negativ a nedokáže si vybrat mezi dvěma paničkama. No co, na komedii je to příliš průměrné a vtípky také nehířící i když je vidět, že se snaží. Bohužel zdá se mi, že marně. --- Co ta modřina? - Dobrý, akorát trochu bolí - Kdo by čekal, že se po tobě budou procházet komodští draci. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama