Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Proč by to Ben Stiler neriskl s Jennifer Aniston a tou její pěknou prdelkou ? Nevím průměrnou komedii si představuji jinak, nejlepší byla ta fretka. Tuhle hereckou dvojici mám prostě rád, a není to film ke kterému bych se v blízké budoucnosti neznal. Tak sem to hodil do RiskMasteru a vyšly mi 4 hvězdy :) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"It's not about what happened in the past, or what you think might happen in the future. It's about the ride, for Christ's sake. There is no point in going through all this crap, if your are not going to enjoy the ride. And you know what... when you least expect something great might come along. Something better then you even planned for." ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se fakt jenom pobavit. U amerických komedií z poslední doby (které se mnohdy pyšní slušnou návštěvností) musí ale člověk počítat se stále vyšším procentem tzv. "nechutných" vtípků. Nechci říct, že se sem tam nějakému nezasměju (tady dokonce hodně :), ale co je moc..... To se vážně bude procento fekálních vtipů zvyšovat donekonečna? To používání inteligentního vtipu zůstalo jenom na Evropě ? ... Škoda, tohle se víckrát vidět nedá. Je to průměr, ale tři hvězdy je moc... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Along Came Polly je velmi nevyrovnaná, přesto velmi zábavná komedie, ve které je jako jsme v rámci uvadající kariéry Bena Stillera nejslabší právě její hlavní protagonista, který víceméně jen přihrává mnohem výraznějším kolegům, kde alespoň za mně ruluje P. Seymour H., který si každou scénu urve pro sebe a samozřejmě nelze zapomenout na bestiální francouzský přízvuk vysekaného Hanka Azarii a jeho instruktora potápění. Jennifer Aniston je taky kouzelná jako nebyla dohromady v celých Přátelích a já mám díky všemu již řečenému pro tuto komedii slabost. 80% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)

Reklama

Reklama