Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie je to tak, ako vyzerat. Ty nevieš predstavit ten moj oheň v nohavici.“ V produkcii Dannyho DeVita (v ktorého čiernej komédii Tú starú treba zabiť v roku 2003 Ben Stiller hral) vznikla vydarená romantická komédia. Miestami síce troška nechutná, ale zato jej režisér má vzácny talent na výber aj tých najepizódnejších roličiek. Stiller predvedie ďalšiu zo svojich úžasných tanečných exhibícií, Jennifer Aniston sa so svojou dezorientovanou fretkou tiež nestratí + je k dispozícii plejáda magických podporných úloh (veľmi vulgárny nadriadený Alec Baldwin, spaľujúci francúzsky učiteľ potápania Hank Azaria, neuveriteľný Philip Seymour Hoffman ako stroskotaný herec v teplákoch). Aj tak sa mi ale v kútiku srdca najviac páčil Stillerov filmový otec Bob Dishy, ktorý toho, pravda, veľa nenarozpráva. Ale keď už, stojí to zato. P.S. Po prvom zhliadnutí som mal úprimnú chuť dať 80%. Potom to prešlo. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

stillerovky jsou sazkou na jistotu. pokud vam ke spokojenosti staci standartni (tzn. velka) porce humoru, standartni (tzn. pohodovy) pribeh a standartni (tzn. vetsi nez obvykle) pocet hereckych hvezd, budete v pohode. me to staci. muzu se tady sice rozepisovat, ze pokud zrovna nekoho nemusim, tak je to jennifer aniston, jaka ze je debra messing kocka a o neuveritelne zabavne kreaci p.s.hoffmana, ale neudelam to. 2 slova - standartni stillerovka. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Uprděná, sexistická, usraná fraška, která se neměla k jedinýmu rozumnýmu vtipu? Proč? Škoda!! Má to všechno! Silné herce, dobrý příběh, postavy, které to utáhnou, ale scénář stojí za nic...Je to prostě trapné a ubohé. Jediné pozitivum je právě Polly v podání zde kouzelné J. Aniston. Jakoby paradoxně, když Polly dojde na scénu, film ubral z trapáren a byl v pohodě... Nechápu to. Nesnáším takový typ komedií... Tady to ale bylo jako na houpačce... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"It's not about what happened in the past, or what you think might happen in the future. It's about the ride, for Christ's sake. There is no point in going through all this crap, if your are not going to enjoy the ride. And you know what... when you least expect something great might come along. Something better then you even planned for." ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama