Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

venison 

všechny recenze uživatele

Atmosférou poetického mládí podtrženém tragickou událostí tohle (bohužel) neprůbojné drama vzdáleně připomíná Kingovo "Stůj při mě".. "Zátoka ticha" se může pochlubit poctivým příběhem, super atmosférou a báječnými hereckými výkony vycházejících hvězd.. Jediné, co mne kapku zamrzelo byl příliš uspěchaný konec.. "Zátoka ticha" by si rozhodně zasloužila dvojnásobnou stopáž, ve které by se mohli tvůrci vyřádit také v soudní síni.. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

V celku zaujímavý film. Taký zo všedného života, páči sa mi ako realisticky táto dráma bola nakrútená. Život dospievajúcich teenagerov zmení a navždy poznačí smrť jedného z nich. Aj napriek pôsobivej hudbe a vydarenému castingu som mal pocit že tam niečo chýba. Lepšie vykreslenie charakterov, alebo nejaké ďalšie dejové zvraty v 2. polovici, ktoré by príbeh oživili. Každopádne u mňa na slušných 70% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Utopenie je vraj jedna z najpríjemnejších smrtí a pre toho tlusťocha hnusného to bola príliš príjemná smrť. Neviem, prečo sa tá mládež nad tým tak trápila, jeden tlustoprd hore dole. Apropo, niekto tu pred 14 rokmi napísal, že o týchto skvelých hercoch budeme ešte počuť... Trikrát som prešiel zoznam a naozaj som o nijakom z nich doteraz nepočul. Niektorých má problém spoznať aj Google. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Vo filme niesú žiadne triky, akční hrdinovia, niej e to ani žiadny kinový trhák, ale je to jednoduchý príbeh o priatestve, tolerancií a o odpustení. Cieľom filmu je naučit dnešnú mládež vážit si tieto tri veci a vedieť aké je dobré mat priateľa, ktorý ti pomože v tej najhoršej chvíli. Film bol úplne reálny, dneší ludia sú agresívni a chceli by pomstiť čo sa len dá. S filmu si beriem aj ja velké ponaučenie. Tak nech vie každý čo je to pravé PRIATELSTVO. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Samotný názov presne vystihuje celkovú náladu filmu. Pomaly tečúca voda, ovplyvňovaná svojimi spodnými (pred svetlom skrytými) prúdmi je dokonalým symbolom ponurosti a vláčnosti príbehu ako i alegóriou k fantónom resp. vnútorným démonom jednotlivých postáv. Nad kompaktnosťou celku víťazí sila jednotlivých častí. Trocha zamrzí zbytočne popisný záver, ktorý len duplikuje posolstvo príbehom jasne predtým tlmočené. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama