Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

choze 

všechny recenze uživatele

Krásně melancholická nezávislárna, takové nezávislácké Stůj při mně chce se říct. Sugestivní vláčné vyprávění, atmosféra ticha před bouří, perfektně obsazené a odehrané a velmi citlivě zrežírované a ohudebněné. Our love is beautiful od Ethana Golda si budu broukat ještě hodně dlouho. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

V celku zaujímavý film. Taký zo všedného života, páči sa mi ako realisticky táto dráma bola nakrútená. Život dospievajúcich teenagerov zmení a navždy poznačí smrť jedného z nich. Aj napriek pôsobivej hudbe a vydarenému castingu som mal pocit že tam niečo chýba. Lepšie vykreslenie charakterov, alebo nejaké ďalšie dejové zvraty v 2. polovici, ktoré by príbeh oživili. Každopádne u mňa na slušných 70% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času nudné a nezáživné. Námet a myšlienka boli dobré, no čo z toho, keď to autori nedokázali rozvinúť do niečo dramaticky lepšieho, niečoho čo by chytilo za srdce. To spytovanie svedomia bolo plytké a bez nejakej hlbšej myšlienky, ktorá by diváka dokázala rozhodiť a prinútiť popremýšľať, pričom záver mi prišiel dosť zbrklý. Hudobná stránka bola ale dobrá, no to na dobrý film nestačí. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Linkyc 

všechny recenze uživatele

Film o chlapci, který byl i přes všechna svá omezení a povrchní hloupost schopný stát se kamarádem pro ostatní vrstevníky, ale nikdo mu nedal šanci vyslechnout si jeho příběh. Proto se snaží zachytit svůj koloběh života na video-kameru. Velice depresivní a zimomřivá atmosféra doplněná skvělýmí výkony mladých herců. S pocitem viny se nedá žít po zbytek života. Tento příběh se mohl a může stát komukoliv z nás. ()

Kubick 

všechny recenze uživatele

Sympatická podívaná, která divákovi nabídne netradiční pohled do smýšlení náctiletých.Ve filmu se střetne několik odlišných charakterů, jenž jsou víceméně dány jejich různým rodinným postavením a film tak nabízí jejich vzájemnou konfrontaci. Jen mi ale chybí trochu dotažený závěr. Ale právě možná o to režisérovi šlo.... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama