Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

choze 

všechny recenze uživatele

Krásně melancholická nezávislárna, takové nezávislácké Stůj při mně chce se říct. Sugestivní vláčné vyprávění, atmosféra ticha před bouří, perfektně obsazené a odehrané a velmi citlivě zrežírované a ohudebněné. Our love is beautiful od Ethana Golda si budu broukat ještě hodně dlouho. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ten potenciál byl docela velký, námět měl něco do sebe, bohužel zpracování žádná sláva (film o 86 minutách takovýho žánru přece nudit nesmí). Holt chyběla zručná ruka režiséra, která by tomu dala větší spád a napětí. Ale to už je jedno. Když posčítám klady a odeču zápory, tak se dostanu na nějakých 60% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne mrazivý a znepokojivý film. Tá pomalá gradácia filmu, to očakávanie niečoho strašného, tie myšlienky o tom, čo bude nasledovať, to nedopovedanie mnohých vecí, to všetko v človeku vyvoláva znepokojivé myšlienky. Môže sa to stať každému a každému to zmení život. V tom je sila tohto filmu, človek sa s "hrdinami" rýchlo stotožní, lebo sú to ľudia, akými sme, resp. akými sme boli. Najstrašnejšie na celom filme je to, čo robí s psychikou hlavných hrdinov a hlavne divákove myšlienky na to, čo bude o takých 10-15 rokov. Už nikdy život nebude taký, aký bol predtým. "Možno ty na to zabudneš, ale ja nikdy." ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavej film, ale trochu se to velče a pointa ve stylu "Radši se půjdeme udat, protože by nás mohlo trápit svědomí." je mi dost proti srsti. Jenom ten týpek z Eurotripu si chtěl zachránit prdel a jeho kámoši to takhle posrali... Jinak toho otravnýho špekbuřťáka bych z tý lodě vyhodil taky a navíc bych ho ještě majznul pádlem po hlavě. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Atmosférou poetického mládí podtrženém tragickou událostí tohle (bohužel) neprůbojné drama vzdáleně připomíná Kingovo "Stůj při mě".. "Zátoka ticha" se může pochlubit poctivým příběhem, super atmosférou a báječnými hereckými výkony vycházejících hvězd.. Jediné, co mne kapku zamrzelo byl příliš uspěchaný konec.. "Zátoka ticha" by si rozhodně zasloužila dvojnásobnou stopáž, ve které by se mohli tvůrci vyřádit také v soudní síni.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno