Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne mrazivý a znepokojivý film. Tá pomalá gradácia filmu, to očakávanie niečoho strašného, tie myšlienky o tom, čo bude nasledovať, to nedopovedanie mnohých vecí, to všetko v človeku vyvoláva znepokojivé myšlienky. Môže sa to stať každému a každému to zmení život. V tom je sila tohto filmu, človek sa s "hrdinami" rýchlo stotožní, lebo sú to ľudia, akými sme, resp. akými sme boli. Najstrašnejšie na celom filme je to, čo robí s psychikou hlavných hrdinov a hlavne divákove myšlienky na to, čo bude o takých 10-15 rokov. Už nikdy život nebude taký, aký bol predtým. "Možno ty na to zabudneš, ale ja nikdy." ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný! Skupinka teenagerů vyrazí na pohodlnou vyjížďku lodí pokořit jednoho místního tlusťocha kvůli šikaně,ale jejich plán se bohužél nepříjemně zvrtne a vyvolá tragické Následky! Na film se koukalo hezky, místy to bylo napínavý, ale bohužél to nebylo tak Šokující a Brutální jak jsem čekal Oo... 65% ()

Reklama

Linkyc 

všechny recenze uživatele

Film o chlapci, který byl i přes všechna svá omezení a povrchní hloupost schopný stát se kamarádem pro ostatní vrstevníky, ale nikdo mu nedal šanci vyslechnout si jeho příběh. Proto se snaží zachytit svůj koloběh života na video-kameru. Velice depresivní a zimomřivá atmosféra doplněná skvělýmí výkony mladých herců. S pocitem viny se nedá žít po zbytek života. Tento příběh se mohl a může stát komukoliv z nás. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Už vynikajicí casting mladých herců ( ti se rozhodně neztratí ) dělá hodně. Velmi přirození, pohodově napsané dialogy. Tenhle film jsem si půjčil hlavně proto, že na přebalu DVD se psalo :"Navazuje na filmy jako Vysvobození Johna Boormana" ( Roger Ebert ). A je to tak. Motivy viny s vědomí jsou tu velmi důležité. Snímku hodně pomáhá zvláštní poklidná a poetická nálada vytvářená hudbou a záběry kamery jedné z postav ( a odvádí pozornost od toho, že děje tu moc není ). Je dobře, že se tenhle film na Sundance festivalu neztratil. ()

Triny 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkala, že já na drama moc nejsem, ale tenhle snímek se mi moc líbil.. Atmosféra filmu je nádherně napjatá, charaktery mladých herců, krásně různorodé, a to všecko dohromady funguje tak, že se neustále sami sebe ptáte, jak to bude dál, co asi teď udělají, no to snad nemyslí vážně..... určitě jsem to neviděla naposledy.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno