Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (185)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Futuristické akční sci-fi béčko o hledání důvěry v druhé, ve které se snaží umělá inteligence vyhladit po technologické stránce vyspělé lidstvo. Proti však stojí vysoce inteligentní, avšak emocionálně labilní agentka Shepherdová, kterou ztvárňuje Jennifer Lopez. Právě její nesympaticky působící postava společně s přílišným využíváním „digitálního bordelu“ snímek nejvíce sráží. Atlas je svými častými hloubavými rozpravami mezi hlavními charaktery velmi podobný nedávno vydanému Kosmonautovi z Čech, avšak v porovnání s ním je Atlas podstatně akčnější. Pokud je to tedy element, který jste u filmu Johana Rencka postrádali, pak vám mohu Atlas doporučit, v opačném případě očekávejte velmi průměrnou podívanou s nepříliš atraktivní Jennifer. Na pomezí dvou, tří hvězd. Přiklaním se spíše k nižšímu hodnocení. 😕 (24.05.2024) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšie veľkolepé interiérové sci-fi, v ktorom Lopezka väčšinu času sedí v kresle a hrá videohru, v ktorej akože bojuje na cudzej planéte s milión prvou variáciou Skynetu. Aby som furt nenadával na CGI. Problém nie je v CGI. Plne CGI filmy typu Avatar pôsobia dostatočne uveriteľne, aby ste mali pocit, že ste naozaj na inej planéte a zažívate úchvatné dobrodružstvá. V tomto typickom Netflixovskom sterilnom prevedení máte pocit, že sledujete ako jedne síce stále sexy staršia teta hrá videohru, v ktorej sa jej nič nemôže stať. Takže, vizuálne nuda, napätie nulové, originalita v mínusových hodnotách. Radšej si namiesto tohto filmu prelistujte nejaký atlas. 3/10. ()

Reklama

ShiShinka

všechny recenze uživatele

Narcistická Jenny from the block ve svém Bronx účesu si zacálovala další filmový počin, kde se rozhodla v drtivé většině stopáže dát světu na odiv své herecké kvality (akorát že vůbec). Nemůžu ji vystát, takže nemůžu ani hodnotit. Každopádně jestli je fakt přesvědčena o tom, že dokáže utáhnout takovýto film, tak to je fakt už diagnóza delulu. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Atlas je nadupadá akční scifárna, která docela příjemně překvapila.. Bohužel mám menší problém s tím, jak se to snaží kopírovat Avatar (a Terminátora a nejnovějšího Stvořitele, atd.), a zároveň se to snaží o to, aby to jako kopie nevypadalo.. Efekty jsou celkem povedené a hi-tech, což se mi moc líbilo, ale trochu jsem nedůvěřoval obsazení Jennifer Lopez, ale docela to zvládla, i když bych tam spíš viděl někoho neokoukaného, ale nevadí.. Co se týče příběhu je strašně předvídatelný, a možná trošku moc akční- no prostě se to veze na současné oblibě AI a stříleček, někdy míň je víc.. Ale celkově převažuje spíš spokojenost, pár vychytávek tam bylo fakt super, a konec docela zajímavý...70% ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Tupoučký výplach ideální, pro šichťáka co přijde po těžkym dnu domů z práce a chce si bez přemýšlení užít svou vydřenou OLED telku s Atmos barem a udělat sousedům s lahvoněm na dvě hoďky peklo. :) A přesně tak nějak jsem to udělal včera já :) , ale tedy na mě už to bylo tupoučké, ploché, béčkové až moc. Nezachrání to ani odkazy na Terminátory, Vetřelce atd.  Dokoukat se to dalo, akorát tedy netuším co tam dělala "DžejLou", ta tam byla fakt jak pěst na oko. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (4)

  • Rekvizita Harlanova (Simu Liu) procesoru je ve skutečnosti stará elektronická cigareta připojena modelářským konektorem dean-T. (UncleMorty)
  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)
  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama