Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Námět obchodu s časem zkraje zaujme, ale po chvíli už film jen nudí. Převážně se tam otevírají otázky, co je na tom dobré, co není dobré, žvaní se, nudí. Objektivně jsou tady šmejdi všichni účastníci, takže není komu fandit. Na jedné straně vychytralí obchodníci s časem, kteří se neštítí manipulace a sem tam někoho účelově zabijí. Teroristická sociální skupina, která je proti všemu, co není pro všechny stejné a klidně kvůli svému přesvědčení zabíjí nevinné. A do třetice rodinka, která uzavřela smlouvu, ale když se má smlouva plnit, tak to chtějí nějak ojebat a klidně i někoho nevinného zabít. No, zkrátka nudné sociální drama okořeněné snad 1 nebo 2 přestřelkami, aby to nebyla jen upocená žvanírna. (25%) ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v anglickém dabingu s řeckými titulky. Začátek a vlastně nápad hodnotím za plný, provedení a závěr naopak hodně špatné. Námět by stál ze propracovanější scénář, protože ten nápad s dcerou a odbojovou skupinou se tam prostě strašně tloukly a bylo to překombinované. Až po propašování se přes hranice do Lotyška ok, pak už moc špatné. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Obchodování s časem: mohlo by to být originální téma, kdyby s ním však už před lety nepřišel mnohem hustší a napínavější snímek s (překvapivě) Justinem Timberlakem s názvem Vyměřený čas. Proti němu je Paradise celkem nezáživnej, předvídatelnej, v logice kulhající a navíc docela béčkově natočenej "hell", kterej vás nedostane ani do ráje, ani do rauše a vlastně ani do toho pekla... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama