Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Minimálně jedna hvězda je jen a jen za námět. A pravděpodobně je za něj i velká část těch mých tří zbývajících. Ta jednoduchá premisa, že prakticky každej z nás si může přijít na hezký peníze prodejem pár a více let života, by utáhla ne jeden film, ale několik řad seriálu a nepochybuju o tom, že už ho někdo někde připravuje. Zpracování už se mi tolik pod kůži zdaleka nedostalo, určitě bych si to uměl představit lepší, ale moct podobný filmový novinky sledovat za těch pár korun měsíčně v teple domova, z toho mám upřímnou radost, byť mne Netflix takto neobdarovává každý den, ba dokonce ani každý týden. Tentokrát se to ale povedlo a rád později zkouknu jak ten seroš, tak i případnej remake nějaké filmařsky vyspělejší země. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Slušná scifárna od Rýna v mírné televizní formě. Téma prodeje či nákupu lidského času už tu byla, ale proč ji nezopakovat. Tato temná vize budoucnosti může nastat dříve nežli řeknete ´´Scheisse Pobaltí už není v EU?´´ Rád porovnám s českým Bodem obnovy snad brzy. 65% ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá myšlenka která ještě není až tak okoukana (ano, pár podobných filmu je). Ovšem co se týče spadu a rychlosti děje, mohlo to jít trošku rychleji a mít větší spád, poté by jistě bylo vyšší hodnocení. Za erotickou scénu se stařenkou by měl herec dostat fakt velký honorář 😅. 60% a je to mezi 3-4* ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel má film velkou spoustu trhlin v logice. Chytrý prodejce roku si nakonec nechá mobil, který je mu nanic, ale prozradí jeho polohu. Mohl si později koupit jakýkoliv jiný. Kontrola na hranici najednou zčistajasna přeruší prohlídku vozu a nechá je jet dál. Když se unesená dívka chce sprchovat, najednou jako zázrakem je tam uvolněné madlo. Jako v každém hloupém akčním filmu z místa boje v pohodě odjedou. Uprchlický tábor je opravdu bedlivě střežen... Konec je pak ve stylu hollywoodských spektáklů. Scénáristé se prostě nezatěžují s příběhem. Za mě je na tohle téma mnohem a mnohem lepší film podle knihy Katsua Ishigura Neopouštěj mě. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama