Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Max, Mell, Ema, Robin a Soňa. Pětice studentů adiktologie se v rámci zodpovědného přístupu ke studiu rozhodne pro experiment – vzít si drogy, které by mohly na chvilku vyřešit problémy každého z nich. Jak říká profesorka Jensenová,  drogy jsou zkratky k řešení problémů. Experiment má ale jeden podstatný háček. Účinek drog se u všech stane permanentním. Zábava a nově nabyté „superschopnosti“ vedou mladé hrdiny až na hranu jejich možností, ale i sil. A to vše v situaci, kdy je v zemi zřízena funkce drogového koordinátora, který k drogové problematice přistupuje s maximální tvrdostí… (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál určitě selhává v tom sdělit něco hlubokomyslného o závislosti, předat nám nějaké sdělení. Na druhou stranu já se nechci dívat jen na seriály, které se nám strašně vážně snaží něco sdělit (a často jim to nejde). Tedy jasně, můžete namítnou, že seriál nám sděluje, že represe drog není řešení, což ale moc objevné není. A ti, kteří si myslí, že represe je řešení, tenhle seriál vypnou po 5 minutách, takže tohle sdělení taktně přejdu. Proto jsem postavy neanalyzoval, nerozebíral nelogičnosti, jen jsem si užíval tu drogovou jízdu. A bavilo mě to. Hudba dokonalá. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zrovna jsem dokoukal závěrečné dva díly najednou. A tak nějak si nejsem jist, zda to bylo tak rafinovaně psychologicky podprahově svým způsobem zajímavé nebo to to byla ulítlá nesmyslná psycho blbost. Nejpřesnější by bylo asi - bylo to zajímavě divné. V prvních dílech jsem si musel vygooglit, zda si (ne)dělají s nějakou adiktologií srandu, nějaký program pro totálně ujeté existence, nebo takový obor fakt existuje. Když už požili ty šmakulády, nebylo ztvárnění různých "schopností" nezajímavé. Zajímavá herecká sestava. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Adikts v rámci akce proti drogám rozhodně zaujme svým mladistvým a barevným provedením s feelingem zahraniční netflixácké produkce. Osobně jsem měl z toho spíše rozpačitý pocit ohledně jakési vyfetlé bubliny v místním sanatoriu včetně podivných vedoucích. Zašel bych na začátek a všechny postavy více rád poznal ještě před studiem. Za casting chvála, mnoho mladých nových nadějí a krásných tváří. Přeju jim, ať kariéra stoupá pokud možno mimo papundeklové televizní srágory. viz. Ulice, Nemocnice, Zoo..Jedna rodina atd.. Vynasmažte se a pusu pro Martinku Jindrovou. 55% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jak se mi Banger od Sedláka dosti líbil (doopravdy progresivní film po všech stránkách, který trošku rozčeřil ty vody zdejších konzervativně založených snímků), tak s Addikts mě vyloženě zklamal. Ano, pár povedených aspektů se najde i tady (kamera, hudba, herecký výkon Uhlíka). Ale příběh se za mě rozvinul směrem, který podle mě neměl moc co nabídnout. A v závěru to dohánět, to už prostě přišlo pozdě. Škoda. Potenciál tady rozhodně byl. Za mě dávám 5/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem nedal seriálu jednu (navíc alibistickou) hvězdu. A možná nikdy..? Všechno je jednou poprvé. P.S.: Ty kecy o Srbsku ve mně evokovaly ultraeklhaft Srpski film. A nejenom ty kecy. Pokud šlo o záměr, tak ten se zdařil. Tyhle 2 produkty (nic jinýho to není) mám ve stejným, nevábně čpícím fochtlíku. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Skladbu „arrpio“, kterou můžeme slyšet v některých epizodách, složil Oliver Torr pro audiovizuální projekt Axontorr. Skladba se do seriálu dostala tak, že ji Adam Sedlák slyšel na premiéře tohoto projektu. (TENMAjkl)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Postava Maxe (Petr Uhlík) má zezadu na telefonu nálepku „BANGER“. Jedná se o narážku na režisérův předchozí film BANGER. (2022). (MsBrambora)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno