Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dost mě bavilo, jak je to vyprávěné. Tedy, s použitím statistiky, čísel a s vypravěčkou, která se v průběhu celého příběhu vtěluje do celé řady vedlejších postav. Zajímavý nápad! Oliver a Hadley jsou navíc standarní, přirození, uvěřitelní a člověk jim emoce věří. ■ Začal jsem počítat, kolikrát se budu se svojí ženou milovat v následujících dvaceti letech. Je to normální? ■ Kdybyste někdo hledali tu dynamickou cover verzi I Wanna Dance With Somebady, co zní v závěrečných titulcích, tak je tady. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Příjemná, milá, humorná, v určitou chvilku trochu smutná, avšak oddechová, nijak neurážející romanťárna, která asi ukotví více v srdcích mladistvějších dívek. Jasně, je to klišovitá love story, kdy si spousta lidí řekne, proč se něco takového nemůže stát zrovna mně ? Oba hlavní protagonisti jsou však sympatičtí, hlavně Hadley, hudba příjemně navozuje danou atmosféru, a příběh, leč prostý, je zpracován svižně bez nějakých trhlin. Je fakt, že ta vypravěčka tam byla navíc a klidně bych se bez ní obešel. Líbilo se mi to ale hodně a po Daisy Jones & the Six asi nejlepší romantický movie, který jsem letos viděl. '' Víte, osud může být osud, jen když se rozhodneme, že to chceme.'' ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky je to síce klasická rom-com schéma, ktorá ničím neprekvapí, ale aspoň to spracovanie bolo skutočne príjemné. Najväčším ťahúňom celého filmu však bola samotná ústredná dvojica a ich dôvtipné dialógy, ktoré pôsobili príjemným britským humorom a rôznymi ironickými narážkami. Dejovo to teda nebolo žiadne terno, ale ako milá oddychovka to bolo fajn. Trochu ma prekvapilo, že scenáristicky išlo všetko až príliš klišovito - myslel som, že tam zakomponujú aj nejaké nápaditejšie vsuvky v rámci deju. Ale aj tak, na tie 3* to určite bolo! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romkom pre mladých s dostatočnou chémiou medzi hlavnými postavami, obohatená (miestami zaujímavými) štatistickými informáciami. Predvídateľný, ale slušne vedený a rozohraný film. Na režisérsky debut celkom solídny výsledok. Po nejaký čas niečo, za čo Netflix sa nemusí zbytočne hanbiť. P.S.: „Tvoje obľúbené číslo?“ „j.“ „?“ „Imaginárna jednotka (odmocnina z -1).“ Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Milé, "osudové", neraz trefné, dobre natočené, so skvelou kamerou, a najmä (to najkľúčovejšie) - ústredná dvojica má skvelú chémiu (Ben Hardy aj Haley Lu Richardson skvelí). Postava rozprávača je ale zbytočne pridaná, kazí atmosféru. O otcovi Hadley som mal pocit, ako keby tam bol len na silu, a jeho vzťah s dcérou tam ani nebol. Naopak, scény s Oliverovými rodičmi patrili k tomu milšiemu z celého filmu. A ten koniec mi prišiel tiež drobet zbytočne seknutý... Dajme tomu za 3* - pozretie trebárs neľutujem, no s podobnou tematikou som videl aj lepšie filmy, ktoré nebudem mať problém pozrieť viackrát. Toto je ideálne k pohodovému sobotnému večeru - nenadchne, nepohorší a v zásade pretrvajú aj pozitívne emócie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Luther (Tom Taylor) svou dodávku několikrát označuje jako Sprinter, který vyrábí Mercedes. Když je dodávka nakonec spatřena, je to jasně dodávka Ford Transit. Když se Hadley (Haley Lu Richardson) poprvé setká s Lutherem, dokonce znovu řekne, že „je to Sprinter“, přesto je uprostřed záběru na dveřích dodávky viditelný nápis „Transit“. (Johnny.ARN)
  • Když si Hadley (Haley Lu Richardson) rezervuje nový let, na obrazovce nad přepážkou je vidět logo londýnského letiště Stansted, přestože se údajně jedná o Mezinárodní letiště Johna F. Kennedyho v New Yorku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama