Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nesmírně nudil. Dokonce jsem v průběhu i odcházel. Obecně již tento druh filmů nemám v oblibě, ale mnohdy se dají snést. Láska na první pohled je však slabým čajíčkem. Je sice trochu dospělejší než podobné filmy, ale skoro vůbec se tu nehraje na city. A když už romantický film nehraje na city, tak se přeci nemohl povést. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Taky vás při sebemenší závadě na sedadle přesunuli v letadle zdarma do první třídy? Ano, podobné nesmysly je třeba ignorovat, ale jinak jde o jeden z mála romantických filmů, kde nejsou hysterické výlevy ani zbytečně přehrávaná velkolepá gesta. Chemie i dialogy mezi ústřední dvojicí jsou pak ozdobou filmu, který se celý nese v pohodovém oparu. Crush na roztomilého diblíka Richardson je samozřejmě výhodou. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vymírající subžánr, který Netflix jednou za čas nakopne, zkrátka tím, že jej dá na první stranu. Haley Lu Richardson jsem před pár lety celkem žral a mrzelo mě, že od Rozpolceného nemohla najít příliš zajímavých projektů, nyní je po White lotus na dobré cestě a tento film to jen potvrzuje. Je to takové subtilní, nevtíravé a ač bych nechtěl, aby to znělo sexisticky, je vidět, že je to snímáno ženským pohledem a je to celé trošku naivnější než podobné situace předkládá nejen sám život, ale i četné scénáristické variace v různých obměnách. Ale pořád jako feel good 90min kousek na dlouhý propršený večer ideální. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled vypadá "na první pohled" jako další z dlouhé řady tuctových romantických slaďáren z netflixovské produkce, avšak "na druhý pohled" se jedná o mile natočenou záležitost s několika zajímavými nápady - ať už šlo o "statisticky" laděný scénář, netradiční vypravěčku "mnoha tváří" či poslední rozloučení zaživa. Původně jsem si myslel, že půjde o čistou romanťárnu, ale vedle odlehčeného tématu "lásky na první pohled" hrál film i na vážnější notu - ale nijak podbízivým způsobem, což se cení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

Zacalo to slibne a oba hlavni  herci sou sympaticti a chemie mezi nima funguje dobre, akorat druha pulka filmu to docela zabiji, vypada to, ze scenaristi uz nevedeli, jak si s tim pribehem poradit a vysledek je spatne prekombinovany a potencialni dobre momenty sou prerusene a odsunute dale v deji a tam uz to pak nefunguje. Mit lepsi konverzacni scenar a ne jenom nahodne rychle napsany small talk, tak mohli cely film udelat jen tu cestu letadlem a mohlo to byt mnohem lepsi. Dalsi z pribehu, ktere trpi tim, jak rychle byly vyprodukovane, protoze prece lepsi sou rychle vydelane penize nez kvalitni obsah. Skoda ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Luther (Tom Taylor) svou dodávku několikrát označuje jako Sprinter, který vyrábí Mercedes. Když je dodávka nakonec spatřena, je to jasně dodávka Ford Transit. Když se Hadley (Haley Lu Richardson) poprvé setká s Lutherem, dokonce znovu řekne, že „je to Sprinter“, přesto je uprostřed záběru na dveřích dodávky viditelný nápis „Transit“. (Johnny.ARN)
  • Když si Hadley (Haley Lu Richardson) rezervuje nový let, na obrazovce nad přepážkou je vidět logo londýnského letiště Stansted, přestože se údajně jedná o Mezinárodní letiště Johna F. Kennedyho v New Yorku. (Johnny.ARN)
  • Při představování Hadley (Haley Lu Richardson) jsou v pozadí vidět letadla společnosti Ryanair. Společnost Ryanair nelétá na Mezinárodní letiště Johna F. Kennedyho v New Yorku., kde se tato scéna odehrává, ale na letiště Stansted, kde se natáčelo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama