Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Moreau je vynikající genetik posedlý šíleným experimentem. Když doktorovu ostrovní laboratoř navštěvuje diplomat OSN, odhaluje tu fantastické, ale brutální pokusy, pomocí kterých se doktor pokouší proměnit zvířecí formy života v bestie podobné člověku. Zatímco Moreau a jeho asistent míří zarputile za splněním svého barbarského cíle, samotné bestie se bouří a ohrožují nejen ostrov, ale doslova celé lidstvo! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (175)

helloween93 

všechny recenze uživatele

U Ostrova Dr. Moreau mi zaráží jedna věc, a to, jak je možné, že tento film šel vůbec do kinodistribuce když má look béčkového filmu z dvd produkce, muselo být zcela zřejmé, že film v kinech vyhoří, což se i stalo. K filmu řeknu asi jen to, že námět není úplně marný, ale jeho provedení v podobě scénáře, režie a hereckých výkonů zcela pokulhává. Bizardně nudný film. Viděno na AMC. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že až doposud jsem neviděl původní verzi, a tedy nemůžu srovnávat. Tady však lacinost bije od první chvíle do očí a každý náznak nápadu je nemilosrdně zadupán či přímo zničen necitlivou režií. Herci jsou zde asi tím nejhorším. Zvláště Marlon Brando. Nápad na remake byl jistě zajímavý, ale pokud takto vypadá i originál, tak ho nechci nikdy vidět. 20% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Vidieť takýto úlet (inak povedané shit) a v ňom „Kmotra“ je tak absurdné ako keby Steven Seagal hral Rómea v Londýnskom divadle alebo Julia Roberts hrala brutálneho vyšinutého psychopata, ktorý nemilosrdne vraždí svoje obete motorovou pílou.Chápem to ako maximálnu recesiu, preto tá jedna hviezdička.Inak je to hrôza a des!!! ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Tahle třetí, modernější verze, není vůbec špatná, jak se může podle zdejšího hodnocení zdát. Brando je slizkej jak vetřelcův bryndák. Zrůdičky jsou obzvláště vypečený. Ale vůbec nejvíc žeru panteří ženu, v podání Fairuzky Balkové, vona má fakt takový kočičí rysy i pohyby. Prostě mňam, tak 4. hvězdy dám :) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No to byla zoologická hadr...všechno v tomhle filmu je šíleně uspěchaný a neškodilo by mít to o půl hodiny déle (ale to jen v případě, že by to nebyla taková blbost) a díky krátké stopáži si k nikomu nestihnete vybudovat jakékoli sympatie nebo nenávist. Všichni Vám jsou ukradení včetně těch malých králíků, kterým zvířecí já Marka Dacascose trhá hlavy (poznal jsem Tě Daky) . Herců se sešlo kromě Marka dost máme tu Marlona a pak také třeba Lupina z Pottera, Batmana nebo Hellboye a je to úplně fuk, protože stejně se všichni chovají absolutně stupidně, asi aby zapadly do celkového blázince na ostrově. Za co teda dvě hvězdy? Já sám nevím asi jsem snědl moc cukroví, měl hezké vánoce a dostal bezva dárky, tak nechci být úplně zlej a nebo mě všichni ty magoři, co tam běhaj nakazili takže nadšeně dávám min hvězdu víc než bych měl. Na jednu kukuč to ještě jde, ale víc jak jednou to fakt nedám. Uvidíme jaké budou starší verze, hádám, že o dost lepší. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (28)

  • Režisér John Frankenheimer, mal takú averziu na herca Vala Kilmera (Montgomery), že po poslednom zábere zavelil: „Strih. A teraz toho bastarda dostaňte z môjho pľacu !" (classic)
  • Ron Perlman roli ve filmu přijal poté, co se dozvěděl, že bude hrát po boku svého idolu, Marlona Branda. (FilmFan24)
  • Malý pomocník, ktorý je takmer v každej scéne spolu s Marlonom Brandom, pôvodne vôbec nemal na pľaci dostať toľko priestoru. Trpasličí mal byť iba jeden z mnohých mutantov na ostrove, no Marlon Brando si ho natoľko zamiloval, že trval na tom, aby sa prepísal scenár a mohol s ním byť v každej scéne. (tXtX)

Reklama

Reklama