Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené 2

  • USA Vacation Friends 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V novém pokračování pozvou novomanželé Marcus a Emily Rona a Kylu, kteří se mezitím také vzali a mají dítě, aby se k nim připojili v karibském letovisku, s jehož majiteli Marcus jedná o zakázce na výstavbu hotelu v Chicagu. Když však začne večírek, pohodová dovolená se rychle proměni v divoké dobrodružství. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než první díl, ale pořád dost fajn. Vacation Friends je přesně taková ta drzá, sprostá, drsná a vulgární komedie, které už bohužel na komediální scéně chybí, takže plus za to. Největším tahouhem je opět duo John Cena a Meredith Hagner, ti dva tu jsou fakt skvělí, podávají dobré herecké výkony, jsou vtipní, vytváří cool situace, kdykoliv jsou na scéně, je to TOP, ale to je bohužel i kámen úrazu, protože když na scéně nejsou, tak to tolik nešlape. Přibydou zde nové postavy, které zkrátka tak vtipné nejsou ( člověk si jen říká .. víc Ceny a Hagner a tohle skipnout), takže občas se našla nějaká hlušší pasáž, ale celku to příliš neuškodilo, protože pořád je zde dost prostoru na zasmání, ale jedničku si pustím znova raději. 65% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Cena troška vymäkol (čo je obrovská škoda a negatívne to cítiť aj na frekvencii smiechov) a Buscemiho postava otca Kyle sa vôbec nevydarila: je otravná a vôbec nie vtipná. Inak je všetko po starom, tak ako v jednotke, a gagy ktoré fungovali tam, fungujú i teraz. Ako oddychovka a mierne uletená komédia, ktorá neobjavuje Ameriku, je dvojka Vacation friends stále relatívne fajn, no jemný kvalitový zošup cítiť. 3* a 55%. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Strašný průměr, ale zase mne to nijak neuráželo. Strašně to tahá komediální talent Ceny, který je tu opravdu vtipný se skvělým timingem a screen presence. Sranda, že jsme se ještě nedávno bavili tím, jak Cena a Bautista berou drobky po Rockovi a dneska ho jeden totálně přejel herecky a druhý komediálně. 5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skoro ako jednotka, ale až tak veľa zábavy to zase nie je, takže žiadny banán z úst sa nevytvorí. Tiež škoda, že Karibik natáčajú na Havaji a ani to neskrývajú, čo nebolo na letenky na Dominikanu? Alebo prečo by prostredie nemohlo byť rovno Havaj? Hlavne, že bola poriadna diverzita, no a stávka na Buscemiho celkom nevyšla. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla špatná a tohle je ještě horší. Marcus a Emily jedou na Karibik kde pozvaly i Rona a Kylu  a nějakého chlápka co se jim stará o děcko poté co oni odjedou mají v plánu tam zůstat , aby Markus domluvil obchod s nějakou Asiatkou. Přijedou  tam a zjistí, že tam ta delegace té Asiatky už je tak, že se Marcus ty dva snaží zabavit, aby mu nedělaly trapasy do toho z vězení  uteče Kylin otec a Ron se na něj snaží udělat dojem. Ten otec se mezitím snaží vykrást peníze z potopeného letadla a do všeho se oni připletou. 50 minut se tam nic neděje a zbytek je generátor náhodných scén. Konec už je píčovina sama o sobě. 20 procent snad nebude trojka jinak budu dávat už odpad. ()

Zajímavosti (2)

  • Hlavné natáčanie sa konalo na Oahu v Kailua na Havaji koncom roka 2022. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že je z topografie, surfovania, pláží, architektúry budov, flóry a fauny evidentné, že film sa natáčal na Havaji, dej filmu sa odohráva v Karibiku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama