Reklama

Reklama

Nikdo tě nezachrání

  • USA No One Will Save You (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikdo tě nezachrání je film o talentované mladé ženě Brynn, jež se vzdálila své komunitě. Osamělá žena plná naděje nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak vyruší ji podivné zvuky pocházející od vetřelců z jiné planety. Následuje akční utkání Brynn s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (203)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Brynn má temné tajemství a do toho ještě šediváky! Proč je outsider odhaluje divák postupně, důležitý moment je, když na ni plivne žena šerifa a ostatní dělají, že se jich to netýká. Divák pochopí naplno až v závěru, kdy je mu tajemství odhaleno. Každopádně od té chvíle ví, že Brynn provedla něco hodně špatného. Škoda, že vetřelci nejsou nápaditější, jen pavoukovitá forma je zajímavá, ale k nahnání strachu úplně nestačí. Nejhorší je ovšem nezničitelná blbka Brynn. Může spadnout ze stropu, zvládne prohození stěnou i blízkost výbuchu. V klíčových momentech zavírá oči a drží si pusu, no, to pomáhá! Vizuál pěkný, noční scény se světly fajn, parazit slušivý, žánrová klišé byla využita. Být Brynn jen kapku, dobře, tak trochu víc sympatická, mohl by jí člověk alespoň držet palce. O napětí ovšem nouze není. Vládci loutek, Invaze lupičů těl, Stepfordské paničky. Jen jsem si chvíli místo šediváků představil predátory... 3,5* ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Tichšie ako Tiché miesto! Úžasne a kreatívne nakrútený horor s klasickými mimozenšťanmi, ktorí dostali poriadny upgrade. Aj napriek svojmu oldschool vzhľadu, ale vďaka novým schopnostiam a technologiam pôsobili viac ako desivo., a dali mojim nervom poriadne zabrať. Horor skoro bez jediného slova okamžite od začiatku hlavne atmosférou ničil moje očakávania a dostal som hororové prekvapenie roka!!! ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nakonec docela meh. Řemeslně poměrně zručné žánrové cvičení s nejvíc fádně vypadajícím mimozemšťanem, jakého si dovedete představit. Zaměnitelný traumatický subplot tam neměl být vůbec, anebo měl být v celkově ambicióznějším filmu. Takhle flow filmu akorát brzdí a finále pak vyloženě zabíjí. Loňské Nope od Jordana Peelea jsem ve výsledku hodnotil taky jen třemi hvězdami, ale kreativita zpracování těch tradičních UFO/ALIEN motivů tam byla úplně jinde. 5/10 (skoro na **) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Na tenhle komentář jsem se původně chtěla vyspat. Nakonec se ukázalo, že to bylo dobře, protože jsem trochu zvýšila i hodnocení. Takže jak teda? Tenhle film je vážně strašně moc fajn. Hned od začátku se s tím nepářou a to mi vlastně bylo moc sympatické. Ale zároveň tam bylo prostě to milé tajemno minulosti, které kdyby nebylo, tak ten konec prostě tak neudeří. A že byl konec teda hodně super! A dává to smysl vzhldem k tomu, co se všechno odehrávalo předtím. Jenom se nabízí ta jedna otázka, na kterou si každý divák asi odpoví jinak a řekla bych, že podle toho se určí jeho konkrétní hodnocení. Super překvapení, všechny palce nahoru a za mě příjemných 4,78/5  :) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Ellie si to dava, ten film je nemej jak muj soused a invaze se nahrne behem 10min, zajimave scenerie + celkem fajn pribeh, ktery neni asi uplne jasnej hned po shlednuti a necha vas premyslet..jelikoz jsem vyhral soutez chytrosti a krasy a mam velke IQ jako cernoch penis tak zde napisu me pochopeni filmu - takze ty tupa hlavo PRESTAN CIST: Hlavni hrdinka Byrne, zije v izolaci / nikdo ji nema rad za to co provedla (zabila svou kamaradku kamenem do hlavy jako dite) kazdej ve meste ji to dava na jevo - plivou na ni, nebavi se sni, nepozdravi ji —> opovrhujou ji a nenavidi ji, ikdyz ona sama si nedokaze odpustit za to co provedla, proto se chova jak se chova a zije v izolaci od lidi z mestecka, prestoze by se chtela zaclenit (jeji vecne trenovani pozdravu, usmevu - ktery ji nikdo nevraci a naopak davaj najevo nezajem) no a do toho vseho mimozemska invaze..ona se ubrani a zabije ufouna, pote zjisti ze ufouni davaj do lidi parazity, diky kterym se clovek dostane do “zenu” a vidi jen to co chce a je “zacyklenej v happylandu” - Byrne odolava invazi, ale nakonec ji chytnou a prehraji si jeji zivot + zjistime co udelala, a proc se chova tak jak se chova —> zde je jeji zabiti kamaradky, ktere ufoni chteji zmenit jakoby se nestalo aby byla stastna v “zenu se svou kamaradkou” jenze ona se odhodlala zit zivot s nasledky co udelala, proto tomu neveri a nastupuje jeji klon, ktery by ji mel odstranit aby nedelala problemy, jenze to se nepovede a klona zabiji, parazita si vyrve z hrdla a zabije. Ufoni si uvedomi ze vlastne zije cely zivot v izolaci, jakoby by byla vetrelec mezi lidma tak se rozhodnou ji nechat takovou jaka je (rozhodla zit s nasledky cinu co provedla a s jejim presvedcenim ze pres to nejede vlak) mezi nima, kde je konecne stastna - Tancuje u sebe doma..ma tam party..kazdy se sni bavi, “lidi” se na ni smejou a mavaji ji jak si vzdycky prala. vsichni jsou spokojeny 🤌 kamera zooom invaze probiha masivne po celem svete (nejspis) pres vsechno stejne 2/5 😞 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V celom filme zaznie v origináli len 8 slov. (Arsenal83)
  • První okamžik oficiálního dialogu nastane až v čase 01:09:05. (Lajty)
  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v New Orleans od apríla do júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama