Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

masw 

všechny recenze uživatele

Je mi moc líto, že jsem musel po hodině zastavit nahrávání tohoto filmu. Moc jsem se na něj těšil protože Stiller, Azaria i Macy patří k mým oblíbencům a navíc ještě v cameech se měl objevit Dane Cook (Klikař Charlie), Luiz Guzman (Hele kámo, kdo tu vaří) a dokonce i Michael Bay! Bohužel jsem si jich neužil, protože tento film opravdu stojí za prd, až se mi chtělo zklamáním brečet. To není k smíchu, ale k pláči, škoda. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem to nedokoukala. Hloupé, nechutné, nezábavné a hlavně až nečekaně ABSOLUTNĚ NEVTIPNÉ! Po hodině dvacet kdy nepřišel ani jeden vtip jsem to už zabalila. Přitom to mohlo být zajímavé, parodie na superhrdiny, celkem i pár zajímavých herců (Myslím Rushe, Garofalo, Azariu...) ale je to naprosto příšerné, a má to samé stupidní nápady. Pro děti nedětské, pro dospělé nevyspělé. Zkrátka nepoužitelné. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, několik velmi povedených frků a geniálních dialogů, sem tam dobře odvedená parodie na komiksy a skvělý Geoffrey Rush jako záporák. To vše bohužel totálně zabito nevyužitou dlouhou stopáží, nízkou koncentrací humoru a nedostatečně vypilovaným scénářem. Trapnost humoru je až to poslední, neboť film stojí za hovno už jako celek. A jaká to mohla být paráda, kdyby to neposrali. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Najít kreslenou verzi téhle legrační podivnosti (mohla by být ovšem klidně legračnější, nezlobil bych se) v knihkupectví, tak si ji koupím, na rozdíl od nekonečných Daredevilů, Soudců Dreddů a Hellboyů, které už dávno nechávám po letmém prolistování ležet na místě. Čekat taškařici ve formě čisté parodie na komiksové hrdiny může být ošidné, takto naladěný divák, lebedící si před filmem pohledem na neobvykle silné obsazení, může být zklamán. Pokud se k filmu postavite jako k žánrovému úletu, lehce blbůstce, užijete si i mrhání hvězdným obsazením a přejdete i některé nedotažené gagy. Bavil jsem se víc než u spousty pompézních komiksovych adaptací, což je předpokládám hlavní a původní účel všech komiksových předloh se superhrdiny. Na čtyři to asi není, ale než se týrat fantastickou čtyřkou nebo něčim podobným, tak to radši všema deseti tohle. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to připadalo příšerně trapné a myslel jsem, že to buď nedokoukám, nebo že tam nasolím odpad. Nicméně po tom úvodu jsem tomu trochu přišel na chuť a myslím, že i humor se trochu zlepšil a trapné scény ubyli (až na Reubense, který byl trapný celou dobu). Jako parodie na komiksy dobrý pokus, ale hodně tomu chybí. Na pozdější následovníky jako Defendor s vynikajícím Harrelsonem nebo to s Kevinem Baconem to ale nemá ani náhodou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Jde o první film, kde zazní píseň „All Star“ rockové skupiny Smash Mouth, která vznikla ve stejném roce jako film. V samotném původním klipu jsou postavy z tohoto filmu. (Zodd)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Los Angeles, Lakewood a San Marino. (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama