Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cate, Kentaró a May se snaží vypátrat jednu důležitou osobu, ale přitom jim za krk dýchá Monarch. Keiko, Lee a Billy učiní významný objev. (Apple TV+)

Recenze (14)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Manila (1952) - takže poskakování v linkách pokračuje. Tentokrát tedy koukáme jak “dominantní ženská postava” (babča pipky z Tokia) ke svému děťátku přišla (co jiného když už víme, že o 7 let později z ní bude krmení pro brouky). A ono ne. Zase hop do roku 2015… (o 4 minuty později) hop 1952… (o 3 minuty později) hop 2015… (10 minut - páni… celých deset) hop 1952… (po 4 minutách) hop 2015… (po 5 minutách) hop 1952… (po 4 minutách) hop 2015… (po 2 minutách - rekord!) hop 1952… (po minutě! Nový rekord) hop 2015! (po NEJLEPŠÍCH 4 minutách epizody! Otec a syn hrají jednu postavu… parádní volba… tedy když akceptuji vrcholnou idiocii kolik mu jako postavě má být… narozen 1924… tedy 28 v Manile… a 91 v Tokiu!?) hop 1952. A konec (45 minut v kanále). A teď upřímně… koho tenhle idiotský styl vyprávění baví? ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé epizodě panují smíšené pocity. Stále sledujeme dvě dějové linky – jednu dávno před výskytem monster a druhou v roce 2015 po událostech první Godzilly (ne té Emmerichovy). Na můj vkus ale začíná přibývat tzv. WTF scén. Nejprve doktorka s vojákem v džungli náhodou narazí na borce, co tam zkoumá vymřelé živočichy a bezdůvodně se rozhodnou spojit síly, aby nakonec podle nějakých čar na mapě našli loď z druhé světové války, jen tak lážo plážo v údolí... a Monarch nějak najde dceru v Tokiu, což je doslova bludiště plné milionů lidí. Jak ji našli? Samozřejmě dokázali identifikovat konkrétní počítač, ze kterého jim přišel signál :). Závěr je naprosto WTF :), když „děcka„ navštíví onoho starého vojáka, co měl hlídat vědkyni v domově důchodců (který samozřejmě spadá pod Monarch) a vyklube se z něj Kurt Rusell, který je okamžitě ochotný uprchnout a pomoct jim v hledání jejich otce, který samozřejmě nezemřel. Sold! Not. Jo a na doktorku a náhodného civilistu zaútočí v lodi monstrum (jako pardon, ale ten design se fakt nepovedl) a přijde je zachránit voják. Jak loď našel? Náhoda. Přežijí naši hrdinové? Samozřejmě, protože jsme je viděli v první epizodě, která se odehrávala o pár let později. Jakékoliv napětí je rázem to tam. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a já začínám mít strach, že ten seriál bude provar. Zatím je to teda dost slabý, sakra... Nezajímavý děj se sune kupředu skrz mnohdy pitomé situace a nesympatické charaktery.. Zatím žádná extra chemie, žádná šťáva, ani monster žůžo labůžo. Jen má láska ke godzilláckým filmům živí mou naději, že je to snad jen pomalejší rozjezd funkčního a zábavného celku. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už se nám propojují obě časové linky a baví mě to ještě víc. Celá pasáž s lodí naprosto luxusní. Ale i tak, zatím mě stejně nejvíc baví, jak se nikam nepospíchá  :) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdo asi nečekal, že se bude seriál hemžit monstry, takže jejich absence mi nevadí. Nicméně čekal jsem trochu zajímavější příběh. Poskakujeme z padesátých let do 2014, kde sledujeme snahu potomstva, rozklíčovat co byl jejich otec zač. Je to těžkopádné a občas hloupé. Zatím to drží nad vodou sympoš Russel, ke kterému se v závěru přidá taťka. Lepší než první epa, ale pořád to zaostává za očekáváním. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Terra Nova, v traileru jsme s monstry zřejmě viděli naprosto vše, já se u tohoto dílů tak nudil že od půlky už jsem přeskakoval a nechal si jen ten pěkný konec. Bohužel, pokud vás lidské postavy nezaujmou, bude vás seriál hodně nudit a jestli chcete monstra.... tak nejspíš toho moc nebude. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne sme sa dockali k zaveru i nejakej priserky, na co sme si museli pekne dlho pockat. A i to sa "udialo" v davnej minulosti. A nevyvazi to 90% epizody predtym. Taky, trosku prerasteny, gumovy okridleny diablik. Charaktery su do jedneho neuveritelne a posobili na mna neautenticky a lacno. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No o něco lepší jak díl první, ale pořád to je sakra za očekáváním a nebýt povedeného monsters závěru s lodí, tak opět slabota. Tak se nám to snad už konečně rozjede, jinak to bude další promarněná příležitost a zklamání. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaaa, taky někdo oživil starýho Kurta, no ty kokos. A začíná z toho být seriál pro náctileté zabržděné američany. Tak tohle opravdu ne, to vzdávám, na to se koukat nedá. A ta lítací ještěrka na konci, to se "umjelci" s CGI ožrali nebo co? FUJ! ()

Reklama

Reklama