Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

Nail 

všechny recenze uživatele

Jediné na tomhle pořadu mě baví to jídlo a fantazie soutěžících. Porotci só na vyliskání.....pohledy, kecy a povýšenost....atributy co přímo nesnáším. Kdyby alespoň byli trocha vtipní jak Zdenda....tohle je z tohoto pohledu příšerné a kolikrát až nesnesitelné. Zajímalo by mě, zda někdo s této trojice je dobré mimo svůj obor. Moc bych na to sice nesázel, ale zatlouct skobu na obraz by dělal asi všem třem kuchtíkům problémy. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Prvni dily svezi a koukatelne, bohuzel v dalsich kolech tomu tradicne dochazi dech a je to velmi nevyvazene...z trojice porotcu bohuzel nikdo nema moc charisma a pred kamerou pusobi nemastne neslane a neumi gestikulovat, ale na druhou stranu velmi chvalim jejich profesionalitu...s tou sebrankou zmrdu z prvni serie je to nesrovnatelne...ukoly pro soutezici jsou casto zajimave, ale jindy dost na pest...stejne tak finalni hodnoceni a vyrazovani...zcela evidentne se nekde nadrzuje:) ()

Reklama

koza3 

všechny recenze uživatele

Začal jsem někde v půli letošní sezóny a docela mě to chytlo. Poctivě jsem koukal na další a další díly a udivoval se nad výtvory jednotlivých soutěžících (pozitivně i negativně). Ani nevím, kdy se dostavil ten zlom, ale nějakých posledních pět dílů jsem se bil do čela. Je to reality show, připomínal jsem si. Nacpali to emocemi, rozhovory, rozpory, šarvátkami a finále byla jedna velká telenovelní sra*ka. Škoda, mohlo si to udržet svou vážnější a profesionálnější notu. Moderátoři se mi líbili, byli všichni sympatičtí, ale někde se to prostě podělalo a to se stává. Asi nelze očekávat nějakou total sekačka kvalitu, musíte si uvědomit na jaké publikum tento pořad cílí a podle toho se taky chová. Každopádně ty prvotní pocity, kdy jsem na to s tchyní koukal někdy v jednu ráno, zůstanou navždy v mém srdci s úsměvem :-) ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Hodnotím jen 2020, protože ostatní fakt nemám chuť nakoukávat. Stručně a rychle. Hodnotím povedenou dramaturgii, která se stará o funkční fungování reality show. Nějaké budování napětí tady funguje dobře, protože je to děláno přesně podle té funkční šablony. Porotci jsou fajn a já nemám důvod proč to hejtit :) ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl mě varovat už začátek, kde chlápek, který vaří přes 30 let, připraví šafránové rizoto, ví, co do něj patří a jak se mu odborně říká, byl vyhozen, a fitness nanynka, která viditelně připálí steak a dokonce ho zapomene osolit, jde dál! V dalším dílu vyhodí chlapa, že vajíčko použil na špagety, a nakonec nechají projít dál jiné dva, kteří také udělali vaječné těstoviny. Kamera pořád zabírá Slovenku Luciu, tu exotickou Karynu, bo jak se jmenuje, a pár dalších oblíbenců, takže je jasné, že nejde o umění vařit, ale o to, kdo vypadá fotogeničtěji a bude na obrazovkách co nejdéle nejlépe vypadat. V dnešním dílu Lucia předložila na talíři cosi, co vypadalo jako houlbí výkal, nemělo to koncepci ani myšlenku, a pochválili ji za esteticky dokonale připravený talíř?! Ts, ts. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama