Reklama

Reklama

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška

  • USA Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebelové se připravují na bitvu proti nemilosrdné armádě Mateřského světa a přitom mezi nimi vznikají pevná pouta a rodí se noví hrdinové i budoucí legendy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (285)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zhruba stejné jako první díl. Bitva je možná trochu lepší, protože tu máme ve větší míře světelné meče. Scénář je velká bída. Nápad to sice má, ale ty podivné dialogy a nesmyslné chování panáčků na šachovnici prostě Snyder neobhájí. Chci vidět necenzurovanou verzi, jestli se s tím materiálem dá udělat něco zajímavého nebo to byly jenom kecy. Pokračování příště. P.S: Hopkinsova Jimmyho je tam pořád málo. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Zack Snyder se asi definitivně zbláznil, protože natočil ne jeden, ale dva naprosto zbytečné filmy, ve kterých není nic. V tom prvním se alespoň blbě verbovali hrdinové, ten druhý stojí na zpomalených záběrech na zemědělce na poli a jedné mizerně natočené bitce. Kdo přežije a kdo umře, vám bude jedno. Kolik zpomalovaček tam Snyder nacpe, to nezvládnete spočítat. Jen budete sedět a přemýšlet o tom, kam se poděl ten filmař, který měl po Třístovce našlápnuto k tomu, aby byl novou žánrovou hvězdou. Úmorný film. A většinu času zpomalený. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Star Wars variace na obilný program sovětské pětiletky. Humus a Snyderovo filmařské dno. Jediné plus je záporák Ed Skrein, který jediný se s tou rolí záporáka nesral a je to fakt humusák. Vzít zemědělcům obilí, to je v epickém sci fi fakt hnus. A ano, od prvního dílu se to vlastně příběhově vůbec neposunulo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych opsat můj komentář k jedničce, takže ho zhruba zopakuju: vizuálně pohledné, trikově opulentní, výpravné, epické, tedy divácky mě velmi uspokojující akční scífko, nemám příliš důvodů remcat. Infantilita i patos na snesitelné úrovni, takže výrazně mě opět krkal snad jen onen trapný netflixovský protibělošský rasismus - šest statečných barevných proti armádě bílých hajzlů v čele s nordickým superhajzlem Calverou v ohozu důstojníka SS. Ale na další případné díly se určitě rád mrknu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zack "Sador" Snyder: vládca vesmíru oznámil, že točí vlastné Star Wars, ale asi nejaký novinár pri tomto preslove zakašľal a nebolo počuť slovo "turecké". Prvá časť má toľko wtf momentov, že je vo svojej tuposti zábavná, v dvojke takéto momenty bohužiaľ absentujú a je proste iba nudná. Ide o zameniteľné sci-fi béčko, ktoré je v pohode pozerateľné, avšak vzhľadom na to, kto to nakrútil a ako bol projekt vopred prezentovaný, ide o ťažké sklamanie. Herci sú v pohode, so Sofiou nemám problém, avšak verím, že klišé s ostrihaním vlastnej hlavy s výsledkom ako od kaderníčky je myslené smrteľne vážne. Strojček na vyholenie bokov som si v kúpeľni nevšimol. Hľadanie princeznej po planétach sľubované v trojke ale môže byť už celkom fajn, zasadenie celej dvojky na jedno miesto je nešťastné rozhodnutie. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 19. dubna 2022 do prosince téhož roku v americkém státě Kalifornie (Inyo County, Santa Clarita). Filmování probíhalo současně s výrobou první části a společný rozpočet činil 166 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)
  • O tvorbu vizuálních efektů se postaraly společnosti jako Weta FX, Mammal Studios, Rodeo FX nebo Scanline VFX. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

02.06.2024

Když to s originalitou nevyšlo, je potřeba se vrátit k osvědčeným postupům. Právě tak asi přemýšlí Zack Snyder (Armáda mrtvých), který se po nepříliš vřele přijatých dvou dílech své vysněné sci-fi… (více)

Reklama

Reklama