Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (55)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Netoxická a neproblematická, ale také neslaná, nemastná, nezábavná, nezáživná. Taková je Rodinná rošáda, která ohraný příběh o probuzení v cizím těle zpracovává jako nudnou moralitu o síle rodiny a již nezachrání ani (na poměry filmu) kompetentní herci a neurážející řemeslo. Více zde. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Světová kinematografie se točí v kruhu a tak „tradááááááááááááá“, máme tady ne první a rozhodně ne poslední výměnu těl. Matka se prohodí s dcerou, otec se synem, benjamínek rodiny se zvířecím mazlíčkem a originalita s tuctovostí. A abychom se na první dobrou tvářili víc hogo fogo, než ve skutečnosti jsem, za režisérským pultíkem někoho kdo už má něco za sebou a v rolích rodičů Jennifer Garner s Edem Helmsem. Mimochodem, když už se bavíme o hercích, tak mne docela zaujala Emma Myers. A mimochodem, když už se bavíme o hercích, Brady Noon byl jejím pravým opakem. Jinak jednoduchá celorodinná šablona, ale jsou konstelace hvězd, kdy i takováto generická rošáda diváka neurazí. Dokonce jsem přemýšlel i o třech hvězdách, ale mám takovou zásadu. Ten kdo nahrazuje nedostatek invence scénami s prděním si víc, než dvě nezaslouží. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Typický produkt, který vznikl proto, aby „byla nějaká práce“. Děj se točí okolo rodiny, která si „vymění těla“. Z matky se stane dcera, z otce syn a pes se převtělí do nejmladšího prcka (ano, CGI dítě prostě nesmělo chybět). Na tom jsou samozřejmě postavené všechny „vtipy“ a trapné situace. Bohužel však s výjimkou Emmy Myers hrají všichni na volnoběh. Nejvíc mě bolel pohled na Jennifer Garner, která se z cool tajné agentky v Alias propracovala do role moderní matky v pitomých filmech, po kterých neštěkne ani pes. Hřebíkem do rakve je Ed Helms, který hraje svou obvyklou polohu. Jak já ho nesnáším. Netflix pokračuje v utápění peněz ve vlastním obsahu. Hodina a půl se tady táhne asi tak dva měsíce. Jediný pozitivní moment z celého filmu, kdy něco fungovalo, byl tanec na středoškolské party a vtip namířený na dnešní mládež, která neustále jen čumí do telefonu. That's it. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se od Netflixu zlákat na poměrně známé obsazení a věřil jsem, že tam bude vánoční atmosféra. Vánoce tam jsou vážně jen na okraj a tahle výměna těl nepřináší nic zajímavého. Naopak přináší úplně hrozné CGI ditě a psa, takže vcelku zklamání. Nečekal jsem zázrak, ale doufal jsem alespoň v průměr. ()

Massaro74 

všechny recenze uživatele

Jenom další z řady komedií na téma výměna těla na základě vysloveného přání.. Že se přes noc z dospělích stanou děti a naopak, to už tu bylo mockrát. Ale to, že se do výměny zapojí i malé dítě se psem, jsem viděl prvně. Vidět dítě aportovat a psa chodit po dvouch bylo humorné, ale film jako celek to nezachránilo.. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Když Bill (Ed Helms) začne rozhovor s Wyattem (Brady Noon), otočí židli dozadu a sedne si na ni. Jak se pohled kamery přepíná mezi místností a chodbou, židle několikrát změní směr. (Johnny.ARN)
  • Kapelu „Dad or Alive“ tvoří Ed Helms (Bill) a členové kapely Weezer. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama