Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (56)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ke komedii tohoto typu potřebujete dobré herce a hlavně komiky. Tady jednoznačně válí Ed Helms, ten nezklame snad v žádné komedii. Vedle něj musím vyzdvihnout Emmu Myers, umí být nejen roztomilý vlkodlak, ale také upjatá matka tří dětí honící se za povýšením. Velmi příjemná vánoční zábava. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Netoxická a neproblematická, ale také neslaná, nemastná, nezábavná, nezáživná. Taková je Rodinná rošáda, která ohraný příběh o probuzení v cizím těle zpracovává jako nudnou moralitu o síle rodiny a již nezachrání ani (na poměry filmu) kompetentní herci a neurážející řemeslo. Více zde. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jeden ucházející fórek na čtyři trapné = dvacet procent = jedna hvězda, nazdar. Za všechno mluví epizoda s názvem "pubertální dcera jde v mém těle na důležitý firemní meeting". Zatímco jiní tvůrci by na tenhle námět dokázali uplácat jednu řadu průměrného sitcomu, Family Switch si vystačí s pádem ze schodů, pokusem o vymáčknutí obřího jebáka, kopancem do koulí a prděním uprostřed porady. Všechno završuje nepodstatná záměna čokla s odporně digitálním dítětem a rodinné moralizování tak doslovné, aby ho pochopily i vaše rybičky. Slow clap. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Typický produkt, který vznikl proto, aby „byla nějaká práce“. Děj se točí okolo rodiny, která si „vymění těla“. Z matky se stane dcera, z otce syn a pes se převtělí do nejmladšího prcka (ano, CGI dítě prostě nesmělo chybět). Na tom jsou samozřejmě postavené všechny „vtipy“ a trapné situace. Bohužel však s výjimkou Emmy Myers hrají všichni na volnoběh. Nejvíc mě bolel pohled na Jennifer Garner, která se z cool tajné agentky v Alias propracovala do role moderní matky v pitomých filmech, po kterých neštěkne ani pes. Hřebíkem do rakve je Ed Helms, který hraje svou obvyklou polohu. Jak já ho nesnáším. Netflix pokračuje v utápění peněz ve vlastním obsahu. Hodina a půl se tady táhne asi tak dva měsíce. Jediný pozitivní moment z celého filmu, kdy něco fungovalo, byl tanec na středoškolské party a vtip namířený na dnešní mládež, která neustále jen čumí do telefonu. That's it. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série filmov, ktoré stavajú dej na zámene tiel medzi deťmi a rodičmi. Je ich už viacero, takže o originalite asi reč byť nemôže. A keď sa to tak vezme, tak vo svojej podstate to malo rovnaké posolstvo - a síce, že deti pochopili aké je to náročné byť dospelým, a naopak, dospelí pochopili aké ťažké je to ocitnúť sa opäť v detskom veku. Takže celkovo to bolo také nenáročné sledovanie, sem tam nejaká dobrá hláška, ale aj kopu zbytočných trápností. Nenudilo, ale ani neohúrilo. Herecké obsadenie to držalo nad vodou. 3* ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Kapelu „Dad or Alive“ tvoří Ed Helms (Bill) a členové kapely Weezer. (Johnny.ARN)
  • Během měsíčního setkání matek v domě Walkerových způsobí CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon) nepořádek v kuchyni, když se snaží připravit nějaké jídlo. Pak ho naservírují a okamžitě odejdou z domu. Když se rodina vrátí, kuchyně je zcela čistá a uklizená. (Johnny.ARN)
  • Vyrovnané planety, jak je vidíme na noční obloze, jsou příliš jasné a příliš blízko u sebe, když je vidíme v dalekohledu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama