Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (55)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se od Netflixu zlákat na poměrně známé obsazení a věřil jsem, že tam bude vánoční atmosféra. Vánoce tam jsou vážně jen na okraj a tahle výměna těl nepřináší nic zajímavého. Naopak přináší úplně hrozné CGI ditě a psa, takže vcelku zklamání. Nečekal jsem zázrak, ale doufal jsem alespoň v průměr. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Doslova učebnicový příklad netflixácké generické, zbytečné, šablonovité komedie, která se dá zařadit do škatulky “jen abychom něco před Vánoci vydali”, u něhož jsem byl skálopevně přesvědčen, že víc jak dvě hvězdy si u mě určitě nevyslouží. A vysloužil, a to i přesto, že sice opravdu splňuje všechny kritéria hloupého a zbytečného, ničím nepřekvapujícího filmu, ale na druhou stranu mu nadšeně nemohu upřít, že jsem se bavil. Humor je jednoduchý a přiblblý, ale mě namíru sedí, body swap sice nevyužívá ve velkém procentu nic neviděného, ale swap batolete se psem je prostě geniální a tohle mě bavilo úplně excelentně, takže i přes velké nedostatky a charakteristiky netflixovské ptákoviny jsem rád, že mohu hodnotit úplně obstojnou 3hvězdou bez větších výčitek. ()

Reklama

Massaro74 

všechny recenze uživatele

Jenom další z řady komedií na téma výměna těla na základě vysloveného přání.. Že se přes noc z dospělích stanou děti a naopak, to už tu bylo mockrát. Ale to, že se do výměny zapojí i malé dítě se psem, jsem viděl prvně. Vidět dítě aportovat a psa chodit po dvouch bylo humorné, ale film jako celek to nezachránilo.. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Typický produkt, který vznikl proto, aby „byla nějaká práce“. Děj se točí okolo rodiny, která si „vymění těla“. Z matky se stane dcera, z otce syn a pes se převtělí do nejmladšího prcka (ano, CGI dítě prostě nesmělo chybět). Na tom jsou samozřejmě postavené všechny „vtipy“ a trapné situace. Bohužel však s výjimkou Emmy Myers hrají všichni na volnoběh. Nejvíc mě bolel pohled na Jennifer Garner, která se z cool tajné agentky v Alias propracovala do role moderní matky v pitomých filmech, po kterých neštěkne ani pes. Hřebíkem do rakve je Ed Helms, který hraje svou obvyklou polohu. Jak já ho nesnáším. Netflix pokračuje v utápění peněz ve vlastním obsahu. Hodina a půl se tady táhne asi tak dva měsíce. Jediný pozitivní moment z celého filmu, kdy něco fungovalo, byl tanec na středoškolské party a vtip namířený na dnešní mládež, která neustále jen čumí do telefonu. That's it. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série filmov, ktoré stavajú dej na zámene tiel medzi deťmi a rodičmi. Je ich už viacero, takže o originalite asi reč byť nemôže. A keď sa to tak vezme, tak vo svojej podstate to malo rovnaké posolstvo - a síce, že deti pochopili aké je to náročné byť dospelým, a naopak, dospelí pochopili aké ťažké je to ocitnúť sa opäť v detskom veku. Takže celkovo to bolo také nenáročné sledovanie, sem tam nejaká dobrá hláška, ale aj kopu zbytočných trápností. Nenudilo, ale ani neohúrilo. Herecké obsadenie to držalo nad vodou. 3* ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Během rozhovoru Wyatt (Brady Noon) otočí židli tak, aby její opěradlo směřovalo k panelu pro rozhovor, a sedí na židli obráceně. Porota se zeptá, zda je to Flashdance, a kamera se vrátí k Wyattovi, který nyní sedí na židli normálně. Nebylo dost času na to, aby vstal, otočil židli a sedl si zpět, ani se neozval žádný zvuk, který by naznačoval, že židli posunul. (Johnny.ARN)
  • Kapelu „Dad or Alive“ tvoří Ed Helms (Bill) a členové kapely Weezer. (Johnny.ARN)
  • CC (Emma Myers) nemohla být povolána do národního týmu USA tak, jak je prezentováno. To je pocta, které se dostává skutečně jen profesionálům nejvyšší úrovně. Vzhledem k implicitní úrovni dovedností by potenciálně mohla být povolána do týmu do 18 let, ale i v takovém případě by šlo o krátkodobou a sezónní poctu, nikoliv o práci, kvůli které se stěhujete natrvalo. Lepším/pravděpodobnějším scénářem by byla klasická cesta vysokoškolského stipendia nebo příchod místního profesionálního týmu, který by ji chtěl podepsat. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama